Pračka Indesit WS105TX, oprava čerpadla

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
misppullineczka

Pračka Indesit WS105TX, oprava čerpadla

#1 Příspěvek od misppullineczka »

dobrý den potřebovala bych vědět jak se zdá opravit čerpadlo na pračce indesit ws105tx. Neodčerpává vodu a nechci objednávat nové. Děkuji předem za odpověd
Artaban001

#2 Příspěvek od Artaban001 »

Prvně bych začal tím, že bych sundal filtr a vytahal bordel.
A jinak to čerpadlo se točí a nečerpá, nebo se ani nehne? (třeba je chyba jinde než v něm)
Ale pozor, v případě nevypuštěné pračky při otevření filtru Ti dost vody vyteče na zem..
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

My měli doma kdysi nějakou Whirpool automatku, jednoho dne taky přestala odčerpávat vodu. Pozvali jsme servisáka, vyměnil čerpadlo a zase se pralo. A já jsem to staré čerpadlo prozkoumal, byl v tom, že se začala protáčet vrtulka na hřídeli. Čerpadlo jsem schoval, že jej případně někdy zkusím opravit (navrtat a zakolíkovat), ale nakonec jsme pračku vyhodili a byl pokoj.
Tak třeba i toghle může pomoci.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

No můžeš mít zanesenou bhadici , pokud položíš hadici na podlahu , měl by obsah pračky vytéci . Vhodně zapadlá mince také dokáže své , tenký vrtáček mi také jen někdy blokoval vrtulku , vyběhané futro u čerpadla s magnetem je také legrace . Rozdělat , vyfotit , poslat info , zda alespoň vrčí , točí se atd .
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“