Nokia E52 - plná paměť??

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
satam

Nokia E52 - plná paměť??

#1 Příspěvek od satam »

Prosím o pomoc se "závadou" shora uvedeného telefonu. Víc než jakýkoli text řeknou dva obrázky, jen dodám, že složka "data" je v paměti jediná, nic jiného se neukáže. Zda jsou tam skryté složky nevím, Nokia PC suite je neukáže.
Přílohy
E52 pamet.jpg
(20.8 KiB) Staženo 121 x
E52 pamet1.jpg
(20.52 KiB) Staženo 122 x
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

A co ukáže samotnej telefon? Mám tu E65, ta má možnost v menu zobrazit zaplnění paměti. Má i něco jako souborovej manažer, kde se dá trochu prověřit, co kolik zabírá.
satam

#3 Příspěvek od satam »

E52 snad takového správce nemá - prolezl jsem ho celý a nic jsem nenašel. Ale při pokusu o jakoukoli operaci, která využívá paměť telefonu se objeví hlášení: Nedostatek paměti k vykonání operace, popř. Paměť telefonu je plná.
jirkati

#4 Příspěvek od jirkati »

Já tenhle telefon nemám, ale kolega potřeboval uvolnit paměť a cosi v něm prováděl při nastavení Menu - Kancelář - zip. Sice u toho chvíli klel, ale pak už mu to snad chodilo. Pak mi vysvětloval něco o zaplnění pamětí ze stálých obnov internetových aplikací. Bohužel je teď v zahraničí a vrátí se až na vánoce.
satam

#5 Příspěvek od satam »

Děkuji všem za ochotu, nakonec jsem si s pomocí "Strejdy Gůgla" pomohl sám, viz příloha. Je pravda, že je pak třeba obnovit některá nastavení, ale problém s pamětí beze zbytku vyřešen.
Přílohy
Plná paměť E52.JPG
(39.78 KiB) Staženo 212 x
Michal22

#6 Příspěvek od Michal22 »

satam- nechci tě strašit, ale hláška o plné paměti (hlavně pokud si nevybavuješ to, že bys ji něčím zaplnil) je jeden ze symptomů poruchy procesoru u modelu Nokia E52.
Použití HardResetu ti možná na chvíli pomohlo, ale pokud je procesor opravdu chycený, tak se ti jednoho dne stane to, že se ti telefon sám vypne, po stisku tlačítka Power pouze zavibruje ale nenaběhne.
Potkal jsem jich už dost.
Takže hlavně si do něj už neukládej nic, co nebudeš mít jinde bezpečně zazálohováno.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“