Notebook s WIN8 a "modrý poblém"
Moderátor: Moderátoři
- monterjirka
Notebook s WIN8 a "modrý poblém"
Po zapnutí nabíhá ale pak se objeví modrá obrazovka a hlášení, že se počítač bude 2 dny aktualizovat a tím to skončí...
Ještě jsem to neviděl na vlastní oči, jen z vyprávění do telefonu. Už jste něco takového viděli?
- serviceman
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
- serviceman
Aktualizaciu z W8 na W8.1 to robilo cca. 6 hodin a kazdy dalsi windows update trva okolo hodiny az dvoch
Jedina svetla stranka W8 je asi to ze aj na tak pomalom disku v tablete sa system spusti cca. za 20-30 sekund potom ked ho vypnem standardne cez moznost "vypnúť" a teda inak systém funguje v rámci možností svižne .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- monterjirka
ZdenekHQ píše:Brzy se ty počítače s woknama už budou jen updatovat a na normální práci jim nezbude žádný výkon. Bude tedy nutno zakoupit nový počítač, minimálně šestnáctijádro...
Je smutné jak moc je v tvém příspěvku pravdy...
Po 2 dnech jsem zapnul služební PC, v klidu snídaně, kávička, pár telefonů a počítač celou dobu jel "naplno", i když jsem na něm nedělal - aktualizace Win7, Adobe reader, Flash player, Nokia PC suite,...
p32 píše:Je to tvůj počítač a ne těch 🤐 na druhé straně drátu.
Skvělá hláška
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich