Zkušenosti s přepravními firmami

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
monterjirka

#16 Příspěvek od monterjirka »

Aktuální stav - v tuto dobu před Vánocemi pošta nestíhá.
- balíček z Chomutova šel na Domažlicko 6 dnů
- balíček z Prahy šel na Domažlicko 6 dnů
- balíček od nás do Plzně šel 5 dnů (50km)
dudo02

#17 Příspěvek od dudo02 »

hafca píše:Já tomu, že nestíhají rozumím. Jenže nerozumím tomu, že si dělají ze zákazníků blázny. Podle všeho neměli ani v plánu se stavět. Nechce se mi věřit, že by nevěděli, kolik toho stihnou. Kdyby mi hned ráno řekli, že to nestihnou a přijedou v pondělí, tak je to se skřípěním zubů OK, ale takovýhle přístup mi vytočil.
Presne toto dokáže vytočiť aj mňa...
Nie to ,že nestíhajú-to sa stáva.
Ale to že zavádzajú a klamú zákazníka...Hoci nechápem zmysel ich počínania. Veď predsa to ,že nedokážu dodať zásielku načas neopravia tím ,že ma 3x dobre oje... .Práve naopak-robia zo mňa blbca a to ma riadne naštve.
hafca

#18 Příspěvek od hafca »

Na můj naštavaný email, kde jsem se mimo jiné ptal, proč nedali sami nic vědět, tak jejich odpověď byla:
Dne 20.12.2013 nebyla zásilka doručena z časové tísně kurýra na trase. Doručována byla opět v sobotu, 21.12.2013, kdy Vám jí kurýr doručil.
Omlouváme se za případně vzniklé komplikace.

Komentář asi netřeba.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
p32

#19 Příspěvek od p32 »

Když ono je to těžké. Každý rok je v tom nával a každý rok si každý nechá něco posílat na poslední chvíli. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“