AKJ 451 co to je zač

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#31 Příspěvek od BOBOBO »

Odpověď hledej kaco na těch stránkách , co nejsou zaměřeny na měření , ale na pocity . Podle mne je to vše stejné na jedno brdo a jestli tam vyměníš dva odpory a kondy , tak to bude pro běžného posluchače v podniku úplně jedno . Mnohem důležitější bude , aby jsi tam s kolegy seděl a hrál . Večer je v místním také produkce , už se chystám . A bude mi úplně fuk , jestli jedou na flašky nebo trandy . Ale ještě musím nyní přes poledne opravit 2x200 na Silvestra , jeden kanál vyhulili . Mají i profifety a stejně tyhle starý amatérský plečky používají . Jsou to ty konce se 4xKD5xx na kanál z AR .
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Kaca »

Děkuji moc!! Byl jsem také včera u muziky. Hrála tam předkapela "THE UNDERTAKERS" která zdá se mě předčila hlavní kapelu. Měl tam na basu nějakej LANEY jako zes a velkou basovou bednu s nějakou patnástkou. Ale bomba. Bez reflexu. Možná měl link. Ve předu měli nějaké bedničky s reflexem a asi 21 coulové basáky a na tom ještě nějaké ty středovejšky na výsuvákách. Ale hrálo jim to moc pěkně. Tak jsem slintal za stolem ale jak nejsem zvyklej tak i na parketě. Bože to bude vostuda. Doufám že nás nikdo nefotil.
Silvestra jsme měli hrát ve Volduchách ale (a to se mě stalo prvně v životě) zkrachoval sponzor tejden před silvestrem. Tak se těším že oslavím doma s manželkou a dětmi.
BOBOBO, prosím blejskni to trafo a pošli mě fotku. Možná ho už mám ale nevím jestli je to ono. Doufám že Tě SZ došla. Sehnal jsem podnik kde mě síťové trafo navinou za pakatel. Měl bych se vejít možná do pěti nebo šesti stovek. Složím a zalakuji si ho sám. Mám ty kostry tři tak nechám namotat asi dva síťáky a jeden výstupák. Ještě uvidím.
Ty konce co jsi opravoval na silvestra jsou s 4xKD503? Asi ano Jak jinak.
Krásné svátky!!!! Kaca

A bude mi úplně fuk , jestli jedou na flašky nebo trandy - ale já hraju i pro sebe a tam ta autosugesce dělá moc. Doufám že potom už budu spokojenej............ len ta trúba, len ta trúba jim tam chýba (a ještě je to v makovici a v rukou a to dělá taky starost) :D
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“