Sháním schéma k CD casete rádio Hyundai

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jerab

Sháním schéma k CD casete rádio Hyundai

#1 Příspěvek od jerab »

Jedná se o Hyundai TRC 717DR3.Díky.
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

mám vážné obavy, že na zařízení co se ještě před nedávnem prodávalo asi za tisícovku, někde najdeš schema.

musíš si poradit sám, nebo to někomu zanést . . .
nebo popiš závadu, třeba ti tady někdo poradí "co s tím" . . .
ohryzek36

#3 Příspěvek od ohryzek36 »

Zrovna jsem chtěl napsat to samé - schéma se prostě nedá sehnat, jedině tak zjistit, ve které čínské fabrice se to vyrábělo a vytáhnout to z nich, ale to je prakticky nereálné. Nemají to k dispozici ani autorizované servisy, takže se to v tuzemsku nedá opravdu z nikoho vymámit - řekněme, že mám přístup do té skromné databáze a fakt tam to tam není :D .

Takže buď sem popsat závadu a zkusit to opravit takříkajíc od oka, nebo si aspoň část toho schémata překreslit - deska nevypadá moc složitě, ale v databázi dílů vidím jen vrchní stranu, takže nemůžu soudit...
jerab

#4 Příspěvek od jerab »

Tak jelikož jsem zatím provedl jen vyzuální kontrolu tak podle chování bude pravděpodobně problém ve zdroji,který po 10vteř.vypné při předchzích poruchách na displaji i ve zvuku.Po delším čase opět běží.Jinak díky že na schéma se nikoho nedopátrám.
Hydrawerk

#5 Příspěvek od Hydrawerk »

Jeden by řekl, že Hyundai je světoznámý renomovaný výrobce... Ale asi to bude stejná kvalita jako Sencor, Smarton, nebo Evolve... Hyundai dělá docela slušná auta (posledních 5 let). Proč pod svojí značkou prodávají i elektrospotřebiče nízké kategorie, zůstává záhadou. Kdybych byl jejich ředitelem, tak bych do toho asi nešel.
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Elektronika Hyundai nema s autami nic spolocne. Vsimni si, ze tato znacka elektroniky existuje len tu, presne rovnako ako napr. Evolve alebo Emgeton...
Hydrawerk

#7 Příspěvek od Hydrawerk »

Jakej k tomu mají důvod, propůjčit někomu svoji značku??
Ale moment, spotřebiče Hyundai se prodávají i jinde ve světě. http://www.hyundai-my.com
V Česku je to v majetku dovozce HP Tronic Zlín, který prodává i Gallet, Goddess, nebo Gogen. http://www.hyundai-electronics.cz/o-nas/
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“