TVP Sanyo šasi 11AK19PRO
Moderátor: Moderátoři
TVP Sanyo šasi 11AK19PRO
Já totiž nevím jak tam funguje ta tlumivka na vstupu.Je to trochu neortodoxně zapojené jak jsme zvyklí.Nemá někdo s tím zkušenost?
Teď mi to opět jelo asi tři dny,všechna napětí OK.Pak jsem to zkoušel zapínat přes žárovku,když jsem dal 100W tak to pulzovalo a nebylo schopné to nastartovat,když jsem dal 150W tak odešel tranz i ty diody v hlavní větvi.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
dost drahé.Jak jsem psal na začátku je tam v serii tlumivka,která by to měla asi omezit,ale neznám její parametry.Je dost velká,má dvě vinutí v serii,když jsem meěřil jejich indukčnost tak je stejná.Takže asi tam zkrat nebude.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Ale k té náhradě: Podle datasheetu od ST Microelectronics má P7NA60 asi poloviční max. kolektorový proud oproti P7NB60 !!!!! Navíc podle www.datasheetcatalog.com není tranzistor P7NA60 doporučené používat v nových konstrukcích, takže si myslím, že je to tím tranzistorem. V quick referencích od většiny prodejců jsou uváděné parametry velice podobné, ale jsou zavádějící. Můžeš se sám přesvedčit na www.datasheetcatalog.com .
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Díval jsem se znova na ty datasheety a zjistil jsem, že záleží na tom, který otevřeš, i když se jmenují stejně, jsou tam nemalé rozdíly. Je to zvláštní.
www.sigmaphon.cz