Volba čítače
Moderátor: Moderátoři
Volba čítače
Jindra
Sendyx píše:Za kolik se BM640 dnes prodává ? Jeden mám, bohužel kupovaný jako OK, po dovozu zjištěn, že je vadný(. Mám k němu i d sety příslušenství, tuším nějakou předděličku a ještě cosi.
je to ruzny,podle toho na koho narazis
teď jsem si konečně pořídil něco menšího
Osobně, pokud něco od tesly tak z čítačů už asi jedině BM642C, to už je VELMI dobrý čítač. Dá se sehnat za 5000, ale opět je tu otázka nakolik sedí kmitočtový normál.... Je nutné když to člověk kupuje tak opravdu si to vyzkoušet, mít alespoň pár dní záruku a pak to teprve koupit. BM640 prodávali před rokem z tesly pardubice v perfektním stavu s časovou jednotkou za 1600Kč. To je podle mě maximum co bys za to mohl dostat i když jsem viděl prodejce co za to chtěli i 2500Kč. Nepočítej s tím že by se ti čas který vrazíš do opravy mohl případným prodejem vrátit. Možná bys to mohl rozprodat na trafo , konektory, či kmitočtový normál, pokud by seděl a kastli.
zdenekxxx píše:To už mě připadá moc.... Ušetři si více a kup si BM642C a můžeš měřit do 1GHz + spoustu dalších funkcí.
Za tu BM640 bych nedal více jak 1500Kč..... Ta BM526 mě stála 800Kč a umí skoro to samé, krom tedy IMS-2 (IEEE-488 )
Za 1500-3000 si také můžeš koupit BM641, tento čítač je o dost menší.
prave proto jsem to sem hodil...je to extrem,ono ostatne tam maji vsechno co vyprodavaji predrazeny,za ty prachy to kupoavt nechci a ani nebudu,zdravy rozum jeste mam
zdenekxxx píše:stepa, pokud jsi od HK, tak bys mohl zavolat do jedné nejmenované firmy co rozprodávala vybavení TESLY Pardubice. Ale nemám vůbec ponětí, jestli ještě nějaké čítače(BM526,BM640) mají.
doporucuju, nedavno jsem koupil z vybaveni byvale Tesly Pardubice citac CSN 018 01 a jsem stestim bez sebe.