Vadné aku ve vysavači HOOVER

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

Vadné aku ve vysavači HOOVER

#1 Příspěvek od otakarv »

Zdravím všechny. Mám tu na opravu vysávač HOOVER model: SU144S2 011 kde jsem zjistil vadné články NiCd-BYD D-SC1500mAh.
Tyto články se v dnešní době dají bez problému sehnat a také repasí je plný net, brzdou je však cena která vyjde na polovinu ceny nového vysávače.
Dneska ráno jsem na netu zajel na stránky alibaba.com a zjistil jsem vcelku zajímavé ceny těchto článků. Proto sem píšu tento dotaz, zda někdo má nějaké zkušenosti s nákupem z těchto stránek (tuším že už pár lidí odtamtud něco bralo).
Přílohy
IMG_9398 – kopie.JPG
(63.07 KiB) Staženo 109 x
IMG_9397 – kopie.JPG
(53.36 KiB) Staženo 123 x
IMG_9396 – kopie.JPG
(104.11 KiB) Staženo 231 x
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Takový články mám v akušroubováku. Už jsem je nechal repasovat dvakrát, potřetí už do toho nejdu a nahradím je Li-Ionkou asi klasickou 18650. Nevýhoda je, že budu muset překopat nabíječku, ale to půjde. Třeba to stojí za zvážení.
patex

#3 Příspěvek od patex »

Ja osobne som to prerobil na 12V pb aku ,samozrejme aj nabíjačku,akumulator bol z gm cena cca 7€,trocha som vyrezal kryt vysavača a bolo to v pohode,funguje to už cca 1,5 roku.
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Škoda patexi , že jsi sem nedal typ toho aku . I když sám nechápu používání těchto hraček , mně většinou nestačí výkon síťového vysavače .. No a při 12V ještě poklesne výkon .. No a Otakare nákup z venku zde ještě nikdo pořádně nepopsal , jo jen zde máš stokrát , že to nic není , bohužel ...
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od otakarv »

Přiznám se že jsem "slabý čtenář", čtení mi jde pomalu a tudiž nestačím pročíst vše na tomto foru. Jak píšeš BOBOBO, trochu si vzpomínám (ale nic konkrétního jsem nenašel) že se tu psalo o nákupech z alibaba.com tak jak to popisuješ Ty.
jo jen zde máš stokrát , že to nic není , bohužel ...

Jinak patex, ta náhrada Pb aku za NiCd by nebyla marná i přes to menší snížení výkonu. Ono ten vysávač se používal jako druhý "pomocník" při malých dětech když něco rozsypaly a podobně.
patex

#6 Příspěvek od patex »

Tu je ten typ akumulátoru
Přílohy
540-188.jpg
(113.88 KiB) Staženo 115 x
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“