Zkušenosti s nákupy v LIDLu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
konosuke

#211 Příspěvek od konosuke »

Taky CD pohádky, dechovky a vánoční koledy, tyhle jsem si vyprodukoval sám, Vy už víte jak.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Honza_dy

#212 Příspěvek od Honza_dy »

hydrawerk: No nevím, ten dalekohled jsem držel v ruce a už podle váhy jsem ho vrátil rychle zpět do regálu. Když to srovnám s meoptou 10x50 , kterou koupil tatík, tak je to jako pírko!
Hydrawerk

#213 Příspěvek od Hydrawerk »

Ale jasně, raději ho nekupuj.
janousek

#214 Příspěvek od janousek »

Za ty prachy to službu udělá.
konosuke

#215 Příspěvek od konosuke »

A co by jste chtěli, lovecký triedr za pár stovek, co leží v regálu mezi jablkama a tatrankou ? Za vyšší kvalitu se platí a výběr máme.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Honza_dy

#216 Příspěvek od Honza_dy »

To je pravda, ale za ty prachy bych ho stejne nekoupil. Konstrukce mi prisla az moc krehka. Jsem holt zvyklej na svuj dalekohled po dedovi, s tim v lese umlatis divocaka a porad funguje.
ok1hga

#217 Příspěvek od ok1hga »

Honza_dy píše:Jsem holt zvyklej na svuj dalekohled po dedovi, s tim v lese umlatis divocaka a porad funguje.

taky mám nejraději dalekohled po dědovi (8x30 Karl Zeiss Jena, s nitkovým křížem a vyrytým emblémem "slepice")
EKKAR

#218 Příspěvek od EKKAR »

A ta slepice drží v drápech takový divně nakřivo vydrátovaný kolo, viď? Nj, to on ten Tvůj děda asi byl u elektrikářů - nezbyla Ti po něm někde na půdě helma s černýma bleskama po stranách?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ok1hga

#219 Příspěvek od ok1hga »

né, neboj . . .
on to v pětačtyřicátým vyhrál někde v hospodě v kartách . . .
Celeron

#220 Příspěvek od Celeron »

Jo nehoupej nás, nebo se ještě dozvíme, že střílel u Stalingradu do vzduchu. :lol:
Jo jinak, jestli pak jste si všimli, že pokud by byla v roce 1942 taková zima jako teď u nás, že se tady budem bavit německy, jestli by jsme tu teda vůbec bavili?
To počasí je divný i tam v bývalým Stalingradu, aspoň podle záběrů TV ze včerejších bombovejch atentátů. Maj tam o 30-40 stupňů víc než běžně touhle dobou. Až se mě to nechce po zimním školení v Kazani, co je pár set kiláku severnějc, věřit. Když jsem tam v půlce února 1983 přijel, tak bylo sórok maróza (-40) a za 7 týdnů zase sórok těplá. :)
Jirka
EKKAR

#221 Příspěvek od EKKAR »

Ten "sórok maróza" mi připomněl, jak se kdesi na misi OSN v horký Africe kamarádili Ivan z Irkutska a John z Alabamy. Několikrát si navzájem zachránili krk a tak se to přátelství protáhlo i do civilu. Často si volali a jednou takhle v lednu volá John do Irkutska a říká:
"Ty poslyš, Ivane, jak to tam teď u vás vypadá? Tady v týví říkali, že tam máte šedesát pod nulou!?"
Ivan ho hned začne mírnit:
"Ale kdepák, něvazmóžno, ani mínus dvacet tady není..."
"No jo, Ivane, ale oni k tomu měli natočeno, jak zmrzne horká voda ve sklenici postavený na chodník dřív, než reportérka napočítá do 10...!"
"Jo ty myslíš mínus šedesát VENKU....!?!?!"
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
konosuke

#222 Příspěvek od konosuke »

Proto asi lili u Stalingradu do těžkého kulometu Maxim jako chladící médium vodku.
ok1hga

#223 Příspěvek od ok1hga »

konosuke píše:do těžkého kulometu Maxim jako chladící médium vodku.

вот надо за то пить . . . .
EKKAR

#224 Příspěvek od EKKAR »

A když došla, použili http://www.youtube.com/watch?v=LMzr0QOqh3A ...
konosuke

#225 Příspěvek od konosuke »

Na Svátky jsem měl Geroy vodku z Lidlu, 37.5%, 99,90 Kč/0.5l no obešlo se bez návštěvy doktorky očařky.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“