Webový přístup do schránky Volný
Moderátor: Moderátoři
Webový přístup do schránky Volný
Jo zapoměl jsem podotknout, že před cca 10 dny Volny zrušil telefonickou podporu....
Díky
Jirka
- serviceman
povolit POP3 - ano
stahovat všechny zprávy - ano
Měl jsem POP3 - ne a stahovat jen přečtené zprávy. Tedy přiznám, že logika dotazu mi nějak uniká. Jak jsem nastavení na Volny Mail uložil, přišla do Outlook kupa zpráv z předešlých dnů. Ale ne všechny.
Outlook 2007- IMAP jsem tam nenašel, ale prošel jsem to jen zběžně.
Jirka
- monterjirka
Celeron píše:Už jsem to nastavení v Volny Mail našel. Musí být nastaveno v sekci POP3:
povolit POP3 - ano
stahovat všechny zprávy - ano
Měl jsem POP3 - ne a stahovat jen přečtené zprávy. Tedy přiznám, že logika dotazu mi nějak uniká. Jak jsem nastavení na Volny Mail uložil, přišla do Outlook kupa zpráv z předešlých dnů. Ale ne všechny.
Outlook 2007- IMAP jsem tam nenašel, ale prošel jsem to jen zběžně.
Jirka
VOLNÝ.CZ mě v minulosti 2x "vyškolil" a přesvědčil mě, že s nimi už NIKDY!!!
monterjirka píše: VOLNÝ.CZ mě v minulosti 2x "vyškolil" a přesvědčil mě, že s nimi už NIKDY!!!
To si nevybereš. Kdysi mě vyškolil Worldonline, pak IOL, pak Seznam....
Jak píše jjilek, těžký, když jseš někde kupu času, a najednou tě na emailu neseženou....
Jinak sehnat podporu na Volnym v podstatě nejde. Na Webu je podpora Volny na stránce DialTelecom. Když k nim zavoláš, tak ti řeknou, že s Volnym nemají nic společnýho, protože ho před 3 roky prodali a aspoň doporučí na nějakou společnost Ekonomia.Cz. Tam se diví co vlastně po nich chci ale kupodivu paní, co to vzala, mi neoficiálně doporučila (to neoficiálně mi několikrát zdůraznila) na technický chat na centrum.cz. No a tam mi nakonec obecně poradili to, na co jsem mezi tím sám přišel.
Jirka
- Quest
- Přílohy
-
Nedoručitelné.jpg- (74.42 KiB) Staženo 105 x