Proč mi nejede Youtube?
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nejede Youtube?
Dual Core 2,4GHz, 2GB RAM, 1GB GK Radeon, WinXP, SP3.
Video se spustí, ale skoro hned se zasekne, šedý bargraf, který ukazuje stažení streamovaného souboru sice vyletí směrem doprava (máme tu cca 200Mbit internet, tak to normálně stahuje hooodně rychle), ale několikrát se jakoby utne a začne zase odznova. A konec je vždy takový:
- Přílohy
-
youtube.jpg- (120.47 KiB) Staženo 145 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Zkus jiný prohlížeč, nebo použít jiný flash player v prohlížeči (nezapomeň deaktivovat ten starý)
- monterjirka
Doma mám asi 8Mbit připojení, tady v práci je to fakt jiný cvrkot:
- Přílohy
-
dsl.jpg- (77.35 KiB) Staženo 128 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Pro porovnání: youtube1.jpg je pokus o spuštění (chvíli to jede a video je už skoro stažené do dočasné paměti), youtube2.jpg je výsledek, kdy bargraf stažení najednou zmizí, obraz se zasekne a na konci je známá chybovka s nově zobrazenou červenou ikonkou HD u ikony Nastavení.
Nemůže to souviset s tím, že jsou to HD videa a že by můj PC HD neuměl (což se mi ale nezdá, myslím že na stream.cz je taky dost HD videí a ty mi jedou)?
Na kolegově PC, kde je jen Celeron 2,2 GHz a 4GB RAM s Win8 to jede v pohodě. Nemůže to souviset třeba ještě s Win XP (ukončení podpory(?
- Přílohy
-
youtube2.jpg- (85.19 KiB) Staženo 119 x
-
youtube1.jpg- (38.76 KiB) Staženo 120 x
Novější verze dělají to samé co ve win, myslím, že to způsobuje reklama a náhled videa nad pozičním pruhem (při kurzoru nad tímto pruhem) který ve flash 10 není.
1. vypnutí Adblocku nepomohlo
2. instalace Opery v.18.0.1284.49 nepomohla
3. tady je nějaká diskuze, ale nějak jsem z ní nepochopil, co mám dělat
https://adblockplus.org/forum/viewtopic ... 7fd5e90fdc
Tak ještě to zkusím doma a uvidím co a jak.
Konkrétně nám nejede tento odkaz: http://www.youtube.com/embed/-Jv7X-SYxUk
Přehrávání končí po chvilce stejnou chybovkou, kterou jsem uvedl na začátku.