Alcatel db-hlasitost
Moderátor: Moderátoři
Alcatel db-hlasitost
Ale spíš to vypadá na nějakou krpu v logice.
Tyhle telefony jsem zažil jen jako uživatel, tak k tomu asi nic víc nedokážu říct
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Samozřejmě jsem laboroval i s výměnou desek mezi sebou a jediné zjištění je - v desce displeje závada není. Uvažoval jsem i o variantě, že by mohlo jít o následek pádu, ale lupou jsem nic nezjistil. Jde jen o to, že je na několika kusech úplně stejná vada, takže mám za to, že jde o "typickou závadu" oné řady.
Měl jsem na tyhle founy doma spoustu dílů, ale už jsem je asi vyvezl na SD
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Dnes už víceméně o nic nejde, vyhrabal jsem je pouze jako náhradu porouchaného stolního Jablotronu a výše uvedená stejná vada u čtyř kousků mě při hledání dobrého kusu zaujala. Jeden dobrý se mezi nimi našel a ten nyní používám, jsou tam ještě nějaké další kousky bez signálu, ale to neřeším.
- monterjirka
Mimo jiné se tam často zbořilo vyvážení vidlice a tak po přehrání SW se při volaní objevila "ozvěna"