Schéma k televízoru OVP CTV251

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tivod

Schéma k televízoru OVP CTV251

#1 Příspěvek od tivod »

Ahoj, potreboval by som schému k televízoru OVP typ CTV251, ak niekto máte, alebo viete kde sa dá stiahnuť, daje mi prosím link. Ďakujem.
tivod

#3 Příspěvek od tivod »

Vďaka kondik, posielal som ti súkromnú správu, ale neviem či si ju dostal, lebo my systém vypisuje, že v odoslaných sz nieje žiadna.
Prosím ťa ak je to tvoj scan, skús to natiahnuť znova, lebo táto schéma je orezaná, takže tam kus z nej chýba. Viac-menej je nepoužitelná....
Dakujem.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jezevec »

Stáhni si ho z http://www.kacha.cz/schema-tv.html
Je tam podobný.
miroja

#7 Příspěvek od miroja »

Hm.. ale limit na jeden subor na uploade je 2 MB a Tvoj ma 3.7 MB :cry: , takze nikomu asi stiahnut nepojde. A este jeden tip, je tam par adresarov,mozno by bolo koli prehladnosti lepsie davat uploady do prislusnych adresarov, v tomto pripade snad: Home / Schémata / Tv :wink:
tivod

#8 Příspěvek od tivod »

kondik:
nechápem to, ale posielal som ti 4x súkromnú správu a nič, asi to cez SZ nefunguje. Dakujem ti kondik za snahu, ale bohužiaľ miroja mal pravdu, ten súbor sa z uploadu nedá stiahnuť, pretože má viac ako 2MB, ak ťa môžem poprosiť, skús to zabaliť rarom a rozkúskovať to v ňom na 1 500 000 bajtov a tak to upnúť, alebo to celé hoď na neaký shareserver, napríklad Rapidshare.com a daj mi sem link. A nemusíš to dávať do PDF, môžeš mi dať aj jednotlivé scany, ja si to dokopy dám. No a problém s touto telkou je, že sa mi zužoval a tmavol obraz asi po 5min. prevádzky, po prepnutí na iný kanál sa to na chvílu zlepšilo, ale po minúte sa na to už nedalo pozerať, no a teraz ho už ani nezapnem...
jezevec:
no na tej stránke som ale ctv251 nenašiel, podobný tam je, ale ten mi je na nič, vďaka.
severo

#10 Příspěvek od severo »

nekompletnu schemu mam stiahnutu, len nemam schemu toho modulu scart , a tu potrebujem
mirosne

#11 Příspěvek od mirosne »

Pozdravujem Vás, Miro.
mkat

#12 Příspěvek od mkat »

Ved tam nemôže byť veľká chyba,včera to ešte perfektne fungovalo!!
mirosne

#13 Příspěvek od mirosne »

mkat,pozri nad Tvôj príspevok. :lol:
Pozdravujem Vás, Miro.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“