Autorádio, slabý AUX
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
sluchzsl5532_sch0.png- (54.15 KiB) Staženo 241 x
A kutilmile - nelituju tě
Já bych zpitvořil něco takového:
- Přílohy
-
NE5532.jpg- (110.41 KiB) Staženo 161 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ale nakonec jsem to stejně vyhodil, protože jsem od známýho získal za levný peníz rádio se vstupem AUX na čelním panelu, takže původní Blaupunkt šel ven, včetně zesíku od repráčků a nahradilo ho nový rádio.
A šmytec
Ten zesík od repráčků je určitý řešení, ale chce to mít zapojený přes pojistku a extra vypínač, aby to nevybíjelo baterku při nečinnosti. A taky to chce nějakej lepší zesík, protože v levnejch šuntech jsou ty nejlevnější součástky a pak kvalita sestavení ani zvuk za moc nestojí. Ale je to jedno z nejlevnějších řešení (starý PC bedýnky se dají sehnat na Aukru kolem 50,-). Ale kdo se s tím nechce jebat, ať si koupí rádio s AUX vstupem a má klid.
Tímto ještě jednou děkuji všem "bastlířům" za rady a schémata a třeba se to hodí i někomu jinýmu než mě
A téma bych uzavřel, kdybych věděl jak.