jak na cd in u kenwooda KRC-859RY

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Návštěvník

jak na cd in u kenwooda KRC-859RY

#1 Příspěvek od Návštěvník »

PROSÍM O RADU.mám k tomuto radiu připojený cd changer-který chci nahradit MP3 přehravačem . jak donutím rádio aby se přepnulo do režimu cd,když odpojím changer potřebuji využít jeho nf vstup. nemá někdo skušenost spojit BUSY se zemí?
Radek S

Připojení MP3

#2 Příspěvek od Radek S »

Jestli máš to rádio s kazeťákem tak by to mělo jít.
paveltl

#3 Příspěvek od paveltl »

Rádio se na CD nepřepne protože nenašlo CD-changer. Ten si však hledá datovou komunikací, proto nepomůže žádný spojení drátu se zemí.

Vyzkoušej jestli v nastavení autorádia není někde funkce AUX-in, nebo CD-in. Pak by šlo rádio přepnout na CD i bez changeru.

Jinak budeš potřebovat něco takového jenže pro tvoje rádio:
http://www.iearobotics.com/personal/ric ... index.html
Nějaké další rady nejdeš třeba tady:
http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4990
Radek S

Připojení MP3

#4 Příspěvek od Radek S »

Nemyslel jsem spojení se zemí,to opravdu nejde.Mám originál atorádio do Megana.Způsob jakým jsem to udělal je následovný.Vykuchal jsem kazeťák,propísknul jsem mikrospínače při zasunuté kazetě a pospojil konektor podle toho jak byly sepnuté.Dál jsem si stáhnul katalogový list k audio procecoru (TDA7342) který je použit v mojem rádiu,abych zjistil na jakých pinech je audio vstup z kazeťáku.Přerušil jsem DPS mezi předzesilovačem a TDA7342 .Nakonec stačí přiletovat stíněný kablík a vyvést dle potřeby. Po této ůpravě jde rádio bez nejmenších problémů přepínat mezi tunerem a tímto vstupem.Na displeji se zobrazí CASE.
Sigituning

Dotaz na Radka S

#5 Příspěvek od Sigituning »

Ahoj, chtel jsem se jen zeptat.Mam taky radio v meganu a taky si chci na nem udelat ten vstup.Muzes mi prosim podrobneji vysvetlit jak si to udelal ty.Ktere draty z kazetaku si premostil(barvy) a kde si to prerusil na desce?Dik moc,budu Ti moc vdecny.
Sigituning

Re: Dotaz na Radka S

#6 Příspěvek od Sigituning »

Jeste jedna vec, mohl bys mi napsat treba svuj email nebo icq,abychom se mohli domluvit blize o nasem tematu.Dekuju
Radek S

#7 Příspěvek od Radek S »

Odpovědět

Zpět na „Autorádia“