Bankovní přístup ČSOB

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

#16 Příspěvek od TAKJAN »

GE od počátku bez jediného problému:-)
tomasjedno

#17 Příspěvek od tomasjedno »

Celeron píše:Včera jsem se do CSOB dostal zase jen za pomocí Helpdesku. Dozvěděl jsem se, že je vhodné nastavit do výchozího stavu IE prohlížeč!...
Upřímnou soustrast, v životě jsem o takových potížích slyšel jen v souvislosti s KB.
Já na ČSOB používám alternativně iPad/Safari anebo W7(W2k)/Firefox a absolutně bez problémů, o nějaké Javě jsem v souvislosti s tím nikdy neslyšel.
Kde to furt prudilo kvůli Javě byla KB, ale i ta ji tenhle víkend opustila.
robo

#18 Příspěvek od robo »

Tak uz konecne funguje KB bez Javy. Trikrat hura. Na transakce jsem volal kdysi zadara na 800..... Pak to zpoplatnily a ja jsem si vybral misto toho internetove bankovnictvi. A od tohoto casu to byl horor. X krat v pohode. Pak si to postavilo hlavu a ne. Pritom zadna aktualizace neprobehla. Pro KB funkovala jen nejaka starsi verze javy kterou meli na webu. Takze pred dnem D-, pristupem na svuj ucet pres web, jsem provadel zarikavani a svolaval na pomoc temne sily aby to fungovalo. Volani na helpdesk nemelo vyznam. Obecne poucky. Vysvobozeni nastalo s android aplikaci. Z pocatku jsem mel strach jestli toto bude vubec fungovat, holt KB, ale jo. Jelo to paradne a funguje doted. Malinka vada na krase je ze aplikace neumi vyhledat jine bankomaty a pobocky nez jen KB. Chyba nahlasena, overena a potvrzena.
Omlouvam se za tento topic ale samou radosti ze KB opustila javu jsem se musel vykecat
satam

#19 Příspěvek od satam »

Tak abych vás nakrk: ČSOB Internetbanking naprosto bez problémů (teď jsem tam byl) na WinXP, Opera, alternativně Firefox a Chrome, všude pořád stejný skin a v pohodě. :P
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Tak abych vás nenakrk, tak mě to vše jede furt od té doby, co jsem odešel z KB a to už je fakt dávno. :lol:
Hejnicek

#21 Příspěvek od Hejnicek »

Ted se vyskytl problem u nebankovniho webu s pristupem.
Zase ta blba Java. Selze podepsani cerifikatem.
Nezna nekdo nejaky free SW na protunelovani appletu protokolem Http, Socks pres Proxy? Nejaky jsem objevil ale stoji 40 USD a nevim, jestli by to chodilo.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“