Rychlost e-shopu M.Lhotského

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
hafca

Rychlost e-shopu M.Lhotského

#1 Příspěvek od hafca »

V pátek jsem si chtěl objednat pár věcí u p.M.Lhotského, protože má celkem přijatelné ceny a nízké poštovné. Stránky ale spíš nešly než šly. Myslel jsem si, že je má přetížené a tak jsem nákup odložil na dnes večer. A bylo to stejné, možná ještě horší. Načítání položek v nabídce k uzoufání pomalé a nechat si něco seřadit podle ceny a pak dát zobrazit 120 pložek na stránku, to je záležitost minut. :cry: Je to stejné na IE11 i Firefoxu.
Máte to taky tak nebo to mám rozbité jen já?
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
hakamusai

#2 Příspěvek od hakamusai »

Pomaleji to možná jde,ale není to až tak katastrofální.Co to zkouším,tak se položky načtou do 20sec.
V minulosti jsem u Lhotského několikrát objednával a spokojenost.
hafca

#3 Příspěvek od hafca »

Já jsem u něj taky spokojenej, ale ta rychlost mě dostala. Dřív to tak pomalé určitě nebylo. Třeba fóliové radial MKT 30 vteřin, nechat si zobrazit 120 položek 2 minuty. :cry:
hakamusai

#4 Příspěvek od hakamusai »

njn.Ten odkaz mi to načte do 1sec.
Zkus nabootovat z nějakýho live CD linux a zkus internet na něm.Máš to asi nějaký spomalený.
hafca

#5 Příspěvek od hafca »

Jiné stránky mi jdou bez problému. Odkaz naskočí rychle, ale zkusil jsi si dát zobrazit 120 položek na stránku? Případně si pak ještě nechat setřídit třeba v Kč?
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Pretazeny server.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“