Magicar 9300
Moderátor: Moderátoři
-
weiper
Magicar 9300
Da sa to neako prestavit?
- marimm
- Kontaktovat uživatele:
-
weiper
Magicar 9300
- marimm
- Kontaktovat uživatele:
A skúšal si, čo som Ti predtým napísal?
To je chyba cislo 1.
Treba to pripojit na komfortku alebo z kazdych dveri natiahnut kablik..
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
weiper
Magicar 9300
Ja viem ze su tam snimace krore su prepojene s pal.pocitacom a zasah do nich vylucujem.Aj tak od kazdeho by som musel dat drotik.Blbost!To musi ist aj neako inak.Poradte kde to napojit.Vyrobca v navode udava stropnesvetlo ale neratal stym ze to nebudem montovat do embecky.
- marimm
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to sranda montovať autoalarmy do moderných áut. Ak sa mi dostane pod ruky GOLF IV, tak Ti dám vedieť.
Connect to the BLUE/GREY wire located at the position nr. 16 of the 23 way black connector of the central doors locking unit.
Toto plati pre GOLF IV od 2002
Connect to the 1 mm2 GREY/BLUE wire, at the position nr. 21 of the 23 way light blue connector that comes out of the central located under the dashboard, on the left of the steering column.
Nerucim za farebne oznacenie...
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy