Elektrostartky- liquid
Moderátor: Moderátoři
Elektrostartky- liquid
Hmm, tady:
http://www.svetecigaret.cz/forum/index. ... 4#msg78444
nevím, jestli to půjde. Kdyby jo, byl by jsem rád, ale už mám zkušenost kolem fór kšeftařů, a na takových se neudržím, neb, když mně někdo přikazuje a zakazuje, ježí se na mně všecke chlope... Uvidíme, no...
A tak prosím bastlíře, kdo je elekrohulič, hledám levný hulivody, než to začnu sám míchat. Poradí někdo něco (24mg, nějaký ovoce, co pěkně voní, rád by jsem zkusil heřmánek, ale to asi chcu moc).
Míchání hulivod asi nemám čas číst (i když pročítání fór a formování názoru je vždycy fajn). Pravděpodobně to zase bude sto stran balastu a na to nebude čas...
Dík.
Jura.
- monterjirka
- kevin_mitnick
Suroviny jsem bral tady.
báze s nikotinem
chutě
A kdo chce aby to pořádně kouřilo, tak si koupí ještě glycerin. Jen pozor! některé jedince z glycerinu bolí hlava, nutno vyzkoušet.
Zkušenosti mám vesměs pozitivní, je super, když člověk na procházce se psem vyběhne kopec bez toho, aniž by se dusil. Taky ranní chrchlací rituály byly minulostí.
Ty báze jsou docela fajnec nápad. Honzo, prosím Ťa, co je to VG nebo VPG???
Já jsem taky zatím na něco provizorního přišel prostřednictvím PM na tom komerčním fóru, kde předražení prodejci nesnesó wodkaze na inčí prodejce:
http://www.fasttech.com/category/1412/e ... I5PTE4bWc/
Zatím jsem teda vzal 30ml jahodové Liqui z výprodeje lepsicigareta, mám to za 150Kč včetně dopravy.
Každopádně, díky za ochotu. Není nad ušetření penězů.
Kouřil jsem sám necelých 20 let a když mi žena začla radit s náhražkama, tak se jen divila jak je možné žvýkat žvýkačku na znechucení kouření a zároveň kouřit. Pak jsem přestal, protože mě naštvalo, jak jsem už kouřil i 40 cigár denně a mám pokoj. Je to droga a záleží jen na tom jedinci, co kouří, jestli je schopen sám sobě si dokázat, že není jen závislák, a přestat.
Jinak, ty Niquitiny jsou absolutně nejlepší a přestat kouřit šlo natošup.
PG - PropylenGlykol potravinářská látka která v liquidu slouží jako nosič chuti.
VG - Vegetable Glycerin tato látka je zhusta používána na diskotékách ve vyvíječích mlhy. Zde se používá právě pro kouřové efekty.
Tyto základní látky obsahuje většina prodávaných bází.
PG báze obsahují pouze propylenglykol - nekouří, pouze do těla přenášejí chuť a nikotin.
VPG báze v sobě mají již přimícháno jisté procento glycerinu, a dají se s nimi klidně vypouštět efektní kolečka.
Jak už jsem psal, někomu glycerin nedělá dobře a bolí ho z něj hlava, proto doporučuji raději zakoupit PG bázi a glycerin samostatně. Sám si potom namícháš koncentraci, která Ti bude vyhovovat.
Samozřejmě je zde taky pravidlo, že čím víc glycerinu, tím víc se ti zasírá atomizér/kartomizér a zkracuje se jeho životnost.
ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI míchání ze základních surovin! Nikotin je prudký jed a pokud se jednou felíš, můžeš zkončit pod drnem!
Howg
Zdraví Jura.
k míchání jsem se zatím nedostal, ale zato jsem nakoupil u tohoto prodejce hulivod:
http://aukro.cz/show_user.php?uid=24304 ... fb_all&p=1
Tož, beru další dvě 24mg padesátky na měsíc a půl, asi tak. Ale zkusím radši vanilku a jahodu místo Energy, co prodejce doporučil. Chutná to jak bombóny ze spořitelny, ke kterým mám nejen averzu, ale taky je to fakt humáč (Energy drinky jsem zatím naštěstí nikdy nevochutnal, takže negómu, ešle se to dá glgat). Jinak spokojenost jako prase s míchačem (???) Kingliquid.
Zdraví Jura