Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
Hydrawerk píše: Navíc ta methanolová aféra na podzim 2012 nebyla způsobená omylem, ale záměrnou snahou malých zlotřilých výrobců chlastu. Pití z Lidlu bych se vůbec nebál.
To se hluboce mylis. Mali zlotrili vyrobci chlastu delaji vse pro to, aby neotravili lidi a nesla po nich policie. Nekteri filtruji lepe, nez oficialni vyrobci. Tohle bylo svinstvo od polaku, kteri bez varovani zacali do toho prumysloveho lihu davat pul metylu aby usetrili...
http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-A6F087F8 ... il&id=4119
- Přílohy
-
Parkside solder iron 02.jpg- (154.09 KiB) Staženo 45 x
-
Parkside solder iron 01.jpg- (97.31 KiB) Staženo 65 x
Konec domněnek: Mnou zkoumaný rozbalený kus měl již poďobaný (promáčklý) vnější lesklý kovový plášť pájecího pera, neboť tento kryt není z plechu, ale z spíš z fólie(!).
To žluté, co vypadá na fotce jako masivní "špongia", je za sucha tlusté asi 2mm, takže spíš takový piják.
Udělalo to na mně dojem spíše atrapy, ale určitě to bude fungovat. Na můj vkus je hrot zbytečně dlouhý a tenký. Tenký má být až na konci.
Ale asi se bude sám od sebe rychle zkracovat.
Jinak barevně je to vkusně provedeno. Plasty jsou bohužel jen tvrdé, ale řemeslně dobře zpracované. Za jízdy nikde nic nevrzalo.
Snažil jsem se vyjádřit pochybnost nad tím, že by se houbička v Lídlu po namočení "zvýšila" 5x (slovy pětkrát) , přičemž na plochu zůstane téměř stejná, páč by se nevešla do prohlubně. Pochybnost proto, že moje domácí houbička u ERS50 se po namočení zvýší asi tak 1,15x (o 15%).
Kdyby tedy moje houbička , za sucha mající výšku asi 13mm, reagovala na vlhkost stejně, jak ty tvrdíš o houbičce z Lídlu, pak by byla asi (13mm x 5= 65mm) vysoká. Ale to není.