Nevíte co je s TS Bohemia?- už to jede :-)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal22

Nevíte co je s TS Bohemia?- už to jede :-)

#1 Příspěvek od Michal22 »

Chtěl jsem si u nich něco objednat, přihlásil jsem se, zadal zboží, až jsem se dostal na řešení způsobu dopravy a platby, tak mi to hlásilo chybu, že nemám vyplněné Jméno a Příjmení. Opravdu to tam není. Navíc jsem si všiml, že když se přihlásím, tak v horní části (kde je panáček s nápisem PŘIHLÁŠEN) není moje jméno. Jako bych se přihlásil jaksi anonymě. Zkouším volat na 840159159, nikdo to nebere.
Tak volám postupně na 585157488 (obchoďáci), 585157509 (administrativa), nakonec na 585157411 (automat), kde se opět nechávám přepojit na obchoďáky- NIC. Ani na jednom čísle mi nikdo nebere hovor. Prostě ta firma asi neexistuje...
Minulý týden jsem objednával na firmu, bez problémů.

Nevíte jestli tam nemají bombu nebo něco?
Naposledy upravil(a) Michal22 dne 22 led 2014, 10:39, celkem upraveno 1 x.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jjilek »

Já jsem se tam před minutkou přihlásil normálně.
hafca

#3 Příspěvek od hafca »

Já se tam taky dostanu. Ale je mi to platný, jak mrtvýmu zimník. Reklamoval sem u nich 6.ledna vadnou kartu USB3, během 3 dnů poslali dobropis, ale peníze ani po urgenci nikde. Kdvoví, co tam skutečně mají, aby to nakonec nebyla bomba spíš na zákazníky. :cry:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Jsem včera nestihl napsat- podařilo se mi později zeditovat svoje přihlašovací údaje, už se zase normálně přihlásím. Zboží jsem objednal, před chvílí mě jej PPL dovezlo.
Tak snad jen planý poplach. Hlavně mě zarazilo že se tam fakt nikomu nedalo dovolat.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“