zase zkouška - vkládání zajímavých obrázků..
Moderátor: Moderátoři
Fotku bohužel nemám, na tom nádraží mě napráskala děžurná (dozorkyně či tak nějak) milici a byl jsem rád, že to skončilo po dvou hodinách jen vytažením filmu z foťáku.
Jirka
A kutilmile - nelituju tě
A například v Egyptě v hotelích je ten požadavek na odhazování papíru DO KOŠÍKU VEDLE MÍSY i v místech, kde je na hajzlíku evropský prkýnko ... A pro jistotu turistům dávají do pokojů hajzlpapír takový kvality, že se po namočení do vody nejpozdějc do několika minut rozpustí na vláknitý cáry = ucpání potrubí nehrozí, aspoň ne v takový míře, jako v Rusku, kde se ke stejnýmu účelu používala ПРАВДА a podobný tiskoviny...jandu píše:Jo, a použitý papier sa nesmel zahadzovať do misy, aby sa potrubie neupchalo. Zahovněný papier sa hádžal do zberného koša vedľa misy. A v miestnosti smrad ako v carihrade...
A kutilmile - nelituju tě
Habesan píše:Máš ho házet rovnou do vohně, beztak tam musela bejt klendra.
Klendra, to si piš! Už jsem to tady asi psal. Při příjezdu do Kazaně byl "sórok maróza" (-40) za pár týdnů při odjezdu "sórok tiplá" (+40)
Jirka
Edit: Teď jsem si vzpoměl, když kámoš viděl fotku toho dvojhajzlu, prohlásil, že jeden je pro návštěvníka olympiády a druhej pro osobního ochránce z FSB, dříve KGB.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
chaticka.jpg- (131.08 KiB) Staženo 122 x
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Až někdo ze zbývajících 7 majitelů pozemku, nebo 3 majitelů chaty tu boudu podpálí, tak ta zakoupená část lehne taky.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
bylo to super, jen focení telefonem není zrovna ono . . .
- Přílohy
-
20140209_2002.jpg- (276.94 KiB) Staženo 69 x
-
20140208_2238.jpg- (100.28 KiB) Staženo 57 x
-
20140208_2237.jpg- (136.81 KiB) Staženo 58 x