FUNAI 2000T MK5
Moderátor: Moderátoři
-
MatesB
FUNAI 2000T MK5
ale porad nic .. za rady predem dik
-
MatesB
-
Návštěvník
ivosek262 píše:zdravim mam mensi problem na tv 2005 mk5 kdyz ji zapnu tak mi nesviti zelena ledka ktera je napajena ´pres stabilizator od vn trafa trafo je vymeneno a dela to porad uz jsem vse prosel aj elyty diody atd. nevy nekdo v cem je chyba !!!! kdyz ji necham zaplou tak 2 min. tak nabehne aj zhaveni a obrazovka sviti slabe a obraz se nejak grčí vymeneno aj vertikal ale napeti 110v tam je
Pokud Ti k tomu topí i konc. tranz. horizontálu , tak bych tipoval bud. trafo . Rozhodně nezačínej zvukem . Neznalostí na to máš dost . Ivan
-
Návštěvník
kondik píše:Zdravim Ivan, doteraz si sa ako tak krotil tak sa krot aj nadajel. Z budiacim trafom to nema nic spolocne-tak co to pleties-tipoval by som... Tipuj v sportke.... A neplet tu jeho "nevedomosti" mozno ma viac vedomosti ako ty. A co tu spominas aky zvuk? Ved o zvuku nebola zmienka........
Milý kondíku , pokud se domníváš , že se zde "střílí" rovnou do černého , pak jsi zcela bez prominutí blb . To že jsi pozér , který se vydává za odborníka je dost jasné , protože : např. v odpovědi k čb tv SATELIT doporučuješ vyměnit kondíky v síti . Blbost až na půdu , ale pro Tebe normálka . V další výtce určené mě , jsi mi napsal , že to mám v hlavě akési rozsynchronizované , když jsem doporučoval kolegovi zkontrolovat synchro zdroje u DAEWOO . Bohužel pro Tebe byla chyba v synchro . Nepamatuju si všechny tvé slinty a ani je nemíním hledat , ale komentuješ věci o nichž nemáš ani páru . Možná , že Tě v tvém okolí berou jako odborníka , leč pro mě jsi jen machr s bídou třetí kategorie . Možná , že si na mě chceš léčit svůj komplex méněcenosti , ale věř mi , že pro takového machra jako jsi Ty , jsem já dosti tvrdý oříšek . Jinak jsi se u mě odepsal frází , kde jsi uvažoval na skle , že by jsi mě nejraději podřezal . Tady se projevuješ jako typický buran jdoucí s fanoušky na fotbal a prohlašující :"Když to nevyhrajem , tak jim dáme alespoň přes držku ". Pro ivoska . Ty jsi měnil budicí trafo horizontalu ? Z Tvé odpovědi jsem to nepochopil . Ivan