Spořitelna penzijní připojištění

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sandal

#16 Příspěvek od Sandal »

eBay,Aukro...Tam nenakupuju.Různé online služby nevyužívám,do kina nechodim,MHD nevyužívám(naposledy jsem jel hromadnou dopravou v r. 1994).Rychlost převodu mě netrápí.K ničemu mi to nejni.Na Bastlírnu rád přispěju.Klidně vemu auto a dojedu na poštu to poslat.Tohle mě fakt nebere.Obejdu se bez toho razdva.Já jsem odjaktěživa na vesnici a nepotřebuju tyhle věci k životu.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od forbidden »

Nj, trochu ti i závidím.
Sandal

#18 Příspěvek od Sandal »

Ale neni co.Já zas musim vstávat ve 2 ráno do práce,v zimě dělat dřevo na topení,vyvážet jímku,sekat trávu...to lidi ve městě nemusí.Zase musí mít víc peněz na zaplacení služeb.Je to téměř 1:1 až na ten klid tady.
PavelFF

#19 Příspěvek od PavelFF »

Jo, jo, vzpomínám si na doby, kdy jsem měl z bankovních produktů jen vkladní knížku s Prémiovým spořením mladých ve Spořitelně. Jinak nic. Jiná spořitelna než Česká tehdy asi ani pro obyvatelstvo nebyla. Peníze jsme dostávali pěkně na ruku a při výdeji mzdy si navíc každý pěkně mohl počíst, jak jsou na tom platově kolegové. Taky jsme neměli mobilní, ani pevné telefony a internet. A dalo se tak žít a úplně bez problému. Ne, že bych dneska nemohl, ale takhle to taky není špatné.

Ale musím říct, že mě tehdy štvaly fronty, což mě štvou dodnes. A zrovna Pošta je místo, kde si fronty člověk může užívat do sytosti. Takže chodit se složenkama na poštu mi vadí.
Ale ty zas seš na vesnici a tam na poště fronty nebývají, maximálně ze tří lidí. Pokud je tam ještě pošta.
p32

#20 Příspěvek od p32 »

To je fakt, dnes na vesnici na Poště fronty nejsou, protože tam žádné Pošty nejsou. :lol:
Sandal

#21 Příspěvek od Sandal »

Je to pravda.Poštu tady opravdu nemáme.Dokonce ani žádnej obchod.Neni tady vlastně vůbec nic.Ani hospoda.Nic.Přesto se mám docela dobře.Nejbližší obchod a pošta je 10km.Nejbližší supermarket 20km zkratkou lesem,jinak 30km.
Eleman

#22 Příspěvek od Eleman »

Tak to ti docela závidím, zvlášť pokud máš i práci v místě a nemusíš dojíždět. Jenom bych se trochu bál až budeš potřebovat doktora.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Sandal

#23 Příspěvek od Sandal »

jimirek píše:kdepak, pise ze musi vstavat ve dve rano

Jen obden ale soboty i neděle.Krátký a dlouhý týden.Dělám 12ky.Druhý den mám volno.To si zvykneš.Já si zvykal 10let.Já něco dospim v práci,protože to bych asi nevydržel takle dlouho.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Habesan »

Pobyt v paneláku má i své nevýhody, jako je třeba škrábání auta v zimě.
Na vsi si každý motorista, pokud není úplný hlupák, přistaví k baráku garáž.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Jodr

#25 Příspěvek od Jodr »

Habesan píše:Pobyt v paneláku má i své nevýhody, jako je třeba škrábání auta v zimě.
Na vsi si každý motorista, pokud není úplný hlupák, přistaví k baráku garáž.

Není panelák jako panelák. My jsme měli v přízemí paneláku garáže. Samozřejmě nebyl osmipatrový. Nyní v mém okolí má sice každý RD garáž, ale auta mnohých jsou celoročně ustájena venku, zkrátka jsou pohodlní auto dát do garáže. Raději dají na přední sklo kus papundeklu...
rnbw

#26 Příspěvek od rnbw »

Alebo sa garaz zaplni roznym bordelom a auto sa tam potom nezmesti :lol:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od workhard »

Čtvrt hodiny objíždět sídliště a hledat místo na zaparkování, na to si člověk taky musí zvyknout :lol:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Sandal

#28 Příspěvek od Sandal »

Habesan píše:Na vsi si každý motorista, pokud není úplný hlupák, přistaví k baráku garáž.
:oops: Tak to já jsem hlupák :lol: Já píchnu auto vzycky někam na dvůr podle toho,kde je zrovna nejmíň bahna.V garáži parkuju jen svoje veterány.Na ty nesmí pršet :D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“