Britex OXIDACE
Moderátor: Moderátoři
Britex OXIDACE
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
to záruční rozhodně nebude !
když si prohlédneš pořádně tu fotku, je tam vidět mapa okrajů, kde byla voda . . .
- Přílohy
-
SP_2832253bu.jpg- (179.25 KiB) Staženo 154 x
Kolikrát se divím, kolik lidí si vesele telefonuje v dešti nebo chumelenici...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Vejplata se počítala jen a jen z opravených telefonů. Z oxidacema byl akorát vopruz, scanovat, posílat cenový návrh a ve finále prd z toho. Takže nebylo v zájmu si vymejšlet. Párkrát se mi stalo (určitě nejen mně), že se lehká oxidace vyčistila, telefon fungoval a za 14 dní se vrátil jako reklamace. Peníze dolů z vejplaty, telefon vyswapovat (výmena desky) a modlit se aby to výrobce uznal. Jinak šla oprava za technikem. A cena swapu byla cena prakticky novýho telefonu.
Nikdo se s nama nemazal......
Vono je nejtěžší vysvětlit lidem, kteří to nepotkávají dnes a denně, že opravdu v servise nikdo nebude dělat oxidace... Na to si stačí zákazníci sami
My jsme původně měli OX za MR, ale pak to Nokia snížila a bylo to naprd. Jo a SWAPy a opakované záruky, to je případ sám za sebe. Měl jsem štestí že jsem nikdy nic drahého nemusel platit...
Jednou jsem se něchal ukecat z nějaké značkové prodejny Eurotelu, abych jim dal dohromady (placeně) utopenou Nokii 6230i, pak co 14 dní byl telefon zpátky a pič.vali kvůli všem možným "závadám", které se tam najednou vyrojily. A záruku chtěli na celý přístroj, nejen na to, co jsem jim původně opravoval. Tak dostali dobropis a já měl poučení proč nikomu neopravovat neuznanou záruku...
P.S.: ceňáky jste posílali jako technici sami? My měli naštěstí na tohle Call centrum.
Zajímalo by mě, kdybych nepodepsal převzetí telefonu po první reklamaci a zjistil tu závadu, jestli se to poté počítá jako další reklamace, nebo součást první reklamace? Protože to bylo někde 30. den, kdy jsem si to vyzvedával, tak jestli by mi vrátili peníze, jelikož se tou další závadou reklamace protáhla. Tím, že sem podepsal převzetí po první reklamaci, tak to bylo bráno jako druhá reklamace.
Při předávání zase rád ztratím čas s tím, že předvedu jak vše funguje po opravě.
OXIDACE Britex oxidace reklamace navod postup