Výroba plošných spojů
Moderátor: Moderátoři
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
hafca píše:Koukám, že jí budu hýčkat. Děláte taky tak, že si na ten předtisk přilepíte jen kousek co je potřeba ?
Já někde četl (možná to byl Tvůj článek) o tom tisku na papíry co zbudou po samolepkách, tak jsem zaangažoval svojí sestru. Chudák se s tím tahala domů aby se mi zavděčila a když jsem na to skusil tisknout, tak toner z toho šel dolů (nedržel). Je pravda, že jsem do tiskárny pouštěl celý arch A4, jsou také skoro průhledné a jakoby voskované, budu muset zkusit jak to děláš Ty.
Jinak tisknu na podobné jako BOBOBO, Konica Minolta PagePro1300W.
- Přílohy
-
Schránka01.jpg- (95.11 KiB) Staženo 108 x
Spoje jsou rucne cinovane mikropajkou se skosenou jehlou s pouzitim tavidla mtv125
Pocinovani vypada mnohem lepe nez ze skeneru.
Ten papir uz bohuzel pomalu dochazi. Nastesti mam v zasobe vetsi mnozstvi papiru podobnych vlastnosti, ktere se take odmoci bez trhani ale cast toneru na nem zustane. S timto papirem to slo dobre na HP6l ale k ntb ji nemam jak pripojit tak pouzivam HPL1160 s kterou uz to neni ono a je treba opravovat fixem na dps.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich