Skartovačka SIGMA DS168

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
toledak

Skartovačka SIGMA DS168

#1 Příspěvek od toledak »

Zdravím pánové, mám skartovačku v nadpisu a včera mi v ní prasklo ozubené plastové kolečko, které navazuje hned na elektromotor, nevíte někdo, zda se dají do této skartovačky sehnat nějaké náhradní díly?Psal jsem do nějaké Brněnské firmy dotaz ohledně náhradního kolečka, ale ani neodepsali.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Habesan »

Praxe je taková, že ti náhradní vyrobí vlastník 3D tiskárny, CNC frézy, nebo patřičně vybaveného soustruhu...

Můžeš alespoň hrubě udat rozměry ???
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
toledak

#3 Příspěvek od toledak »

Habesan píše:Praxe je taková, že ti náhradní vyrobí vlastník 3D tiskárny, CNC frézy, nebo patřičně vybaveného soustruhu...

No v podstatě by mi stačilo vyrobit ozubené kolečko o průměru 10,8mm, má 8 zubů a když jsem počítal modul zubu, tak mi vyšlo 1,1. Široké by mohlo být tak 35mm, a je nasunuté na hřídeli o průměru 4mm.Ono se vlastně jedná o druhou polovinu celého kolečka, ta první polovina má průměr větší a šikmé zuby, ale ta je OK.Dohromady bych to pak už nějak slepil, nebo tak něco.
toledak

#4 Příspěvek od toledak »

Habesan píše:Praxe je taková, že ti náhradní vyrobí vlastník 3D tiskárny, CNC frézy, nebo patřičně vybaveného soustruhu...

No v podstatě by mi stačilo vyrobit ozubené kolečko o průměru 10,8mm, má 8 zubů a když jsem počítal modul zubu, tak mi vyšlo 1,1. Široké by mohlo být tak 35mm, a je nasunuté na hřídeli o průměru 4mm.Ono se vlastně jedná o druhou polovinu celého kolečka, ta první polovina má průměr větší a šikmé zuby, ale ta je OK.Dohromady bych to pak už nějak slepil, nebo tak něco.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“