Zamerne preruseni TV signalu (relatko na koaxialnim kabelu)
Moderátor: Moderátoři
Zamerne preruseni TV signalu (relatko na koaxialnim kabelu)
predem se omlouvam za netechnicky dotaz, ale potreboval bych prerusovat signal na ceste z anteny do TV, neco jako "relatko na koaxialnim kabelu".
Sepnu(slaboproudy signal, treba +5V) "relatko" a TV je bez signalu, vypnu "relatko" a TV ma normalni signal.
Cim jednoduzsi reseni tim lip, nerad bych ublizil TV.
diky moc
mirek
-
Návštěvník
duvod je jednoduchej, omezovani sledovanosti TV, takze nepotrebuji uplne vypnout, staci udelat nesledovatelnej signal(rozhodit, odstranit zvuk..) Puvodne jsem myslel ze bych od-stinil kousek koaxu a proste pomoci civky a relatka podle potreb rusil, proste sproste jednoduchy reseni, ale mam strach abych neublizil TV. Nemam prestavu co to udela. Je to moznost??
Elektronika neni muj obor, ale je mi jasny ze relatko je nepouzitelny, ale pekne se mi to vysvetluje.
diky za odpovedi
mirek
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Další řešení je přes slučovač přidat signál z modulátoru, naladěnýho na stejnej kanál. Efekt "kódování" bude větší.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
je to jeste trochu zakernejsi. Pred casem jsem napojil slapaci trenazer na PC a pokud nebylo naslapano, 20min denne tak bylo PC nefunkcni. Delalo to divy s "vetsimi" cleny rodiny bez vule.
Koupil jsem stary joystick(misto tlacitka impulzni senzor kola) a naprogramoval zbytek. S TV je to slozitejsi.
dkyby ste meli nekay napad dejet vedet
dik
mirek
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuješ něco jako toto : http://krysatec-labs.benghi.org/phprs/v ... 2007010401
Přivaž je k židli a pusť jim televizi na 24h. Pak žádný relátka nebudeš potřebovat
o relatku na zdroji TV jsem uvazoval, ale neznicim televizi kdyz ji budu takhle hrube 2x denne vypinat? vzdycky v ni desne lupne.
Nejde o to odnaucit divani na TV ale prinutit k aktivite, klasicky kardio/cholesterol/vysoky tlak/obezita problem
O obejiti nejakeho udelatka nemam obavy.
diky
mirek