Video z Powerpoint prezentace
Moderátor: Moderátoři
Video z Powerpoint prezentace
Není náhodou jinej způsob, třeba spustit nějakej volnej program na pozadí, kterej bude v reálným čase dělat video z toho, co se děje na obrazovce monitoru?
Díky
Jirka
- serviceman
Jirka
edit: Tak jsem ji vyzkoušel a špatný. Je pěkný, že to je součást Powerpointu. Ale problém začal, když jsem chtěl zastavit nahrávání. Myš zmizela, a na ukončovací klávesy žádná reakce. Pak se to nějak zastavilo ani nevím, jestli mým přispěním. Udělal jsem konverzi na mpeg4. Pak vypukl problém, nešlo to v ničem přehrát. Buď neznámý codek, nebo aplikace byla zastavena z důvodu ochrany PC, a podobně. Jedinnej si s tím poradil VLC player. Jenže přehrání byla hrůza, vše okousaný, texty téměř nečitelný, zkrátka nepoužitelný. Jedinný, co se dá dobře přečíst, je všude přidaná reklama na TechSmith. Něco je špatně, už divný je, že prezentace 540MB se smrskla na mpeg4 dlouhej 3,5MB.
Prosím Heeelp!
Jirka
- serviceman
Myslel jsem, že když Camtasii propaguješ, tak ji znáš a pomůžeš mi problém vyřešit...
Už jsem sehnal človíčka s Powerpoint 2010 a mám to vyexportovaný do wmf. Ještě zbývá vyrobit DVD.
Jirka