Dobrý den, prosil bych o radu, co může kromě spínače modů ještě způsobovat nepravidelné vyhazování kazety po jejím vsunutí do videa. Spínač jsem rozdělal a vyčistil. Díky.
Kola jsou nastavena tak jak byla původně. Řemínky jsou v pořádku. Nicméně kazeta jednou za 5-6 pokusů vyskočí zpět. A to nejen při vsouvání, ale i při zapínání a vypínání spínače videa, když je kazeta v něm. Dojde k tomu až potom, co si ty vidličky vytáhnou pásku z kazety, opásají hlavu, pak se změní zvuk, takový bzučení, páska se stáhne zpět do kazety a vysune to kazetu.Jak říkám, jen občas. Tak kdo může, poraďte prosím.
Sony SLV-436EE, je sice staré, ale moc používané nebylo. Mdeswitch jsem rozdělal, vyčistil, vypral v lihu a prostříkl kontaktolem. Možná to chtělo namazat?
co ja som videl modeswitche tak po rozobrati je draha zcernala kontakty taktiez ja vezmem lieh nepotrebnu zub kefku a cistim drahu pokim sa neleskne na strieborno to iste s kontaktmi.potom 1-2 kvapky jemneho olejceka na sijace stroje roztiahnut po celej ploche drahy a zlozit parkrat pretocit.Este sa mi nestalo aby mi niekto prisiel takto opravene video reklamovat.
Budu-li moci, tak nepřijdu, ale nebudu-li moci, pak určitě přijdu
Já nejsem opravář, je to moje video, teď jsem se díval a našel podobný mode přepínač na internetu a stál přes 600 Kč. To je docela dost, když k tomu připočtu poštovné. Tak asi znovu všechno rozdělám a ještě napružím kontakty. Já ty kontakty a jejich dráhy čistil takovou tužkou ze skelných vláken, speciálně na kontakty, čerň zmizela a leskly se jak nové. Zřejmě do toho budu muset jít znovu. Asi pomůže jen to napružení a máznu to taky tím olejíčkem jak říkáš.
Tak jsem to znovu rozhodil a vyletoval mode přepínač, rozdělal ho, znovu vyčistil, namazal olejíčkem na šicí stroje (s citem), napružil kontakty a znovu vše složil.25 x jsem zkoušel funkci, která selhávala a jde to bezchybně. Takže to namazání a napružení kontaktů pomohlo. Tak to teď zkusím i v provozu. Děkuji všem moc za rady, možná, pokud budou ještě další problémy, ozvu se. Ještě jednou dík.