Problém s osvitem DPS fotocesta (přesunuto)

Tato sekce je určena pro diskusi o dílenském vybavení, tedy o nářadí, pomůckách a přípravcích, převážně tedy povahy mechanické, nikoliv elektrické

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ok1hga

#31 Příspěvek od ok1hga »

na menší DPS stačí i nehtové studio . . .
fibka01

#32 Příspěvek od fibka01 »

Tak šel jsem do centra koupit transparentní papíry do ink. tiskárny, v prvním na mě kukali a nepochopili, takže radši řekli že nemají :DDD ve druhém říkaly, že taky ne, ale ještě než jsem vylezl tak najednou "počkejte", OK čekám... a baba přinesla průhledné papíry (folie) do Xeroxu (nevím typ, bylo na tom napsané Xerox). Nebyl mastný nebo tak něco ani z jedné strany... stál mě 5 Kč. Přijdu domů pohraji si s nastavením tiskárny na "max DPI", vytisknu a pokud jsem na to nešahl tak se to nerozpilo. Umyju vytisknu znova a dám na radiátor 1/2 hodiny. Potom do krabice molitan, deska, obrazec, tenké sklo a nakonec poklop z LEDek, nechal jsem osvítit cca 10 min a k mému překvapení při vyvolávání se objevil obrazec. Ovšem po pár sekundách to zmizlo. Nejspíš kvůli příliš rychlému osvitu a silné koncentrace vývojky...
Zatím chtěl bych vám všem poděkovat za návody...
BTW to obličejové solárko jsem koupil, teď čekám na poštu...
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od jezevec »

Musíš používat fólie pro inkoustové tiskárny (podle dotazu soudím že máš inkoustovku). V běžném papírnictví asi nekoupíš, ale dá se objednat přes net.
fibka01 píše:Tak šel jsem do centra koupit transparentní papíry do ink. tiskárny...

Nejsou to transparentní papíry, ale transparentní fólie.
p32

#34 Příspěvek od p32 »

Koupíš to kdekoliv, kde prodávají počítače. Tím myslím větší firmu, co má v nabídce i tiskárny a papíry do nich.
Např.: http://www.tonerprint.cz/produkt/2908-t ... 1bal-50ks/
FHonza

#35 Příspěvek od FHonza »

Jestli na aukru u popisu nekecají, tak to jsou UV LED. LEDky s vlnovou délkou 395nm používám pro osvit a bez problémů.
Atlan

#36 Příspěvek od Atlan »

Tym ze nemas zarucene rovnake podmienky pri schnuti fotolaku, tak tazko budes namieaavat vyvojku a dlzku osvitu. Navyse jje treba aj nejaku prax kolko laku nastriekat. Zacni tym ze si urobis susicky 70 st 20min.
Odpovědět

Zpět na „Dílenské vybavení, nářadí, pomůcky, přípravky“