Provoz fóra
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zato vím, že tady zas otravuje Google a přetěžuje databázi, protože vypršelo nastavení omezení. Tatrmani. Přidal jsem globální omezení i do robots.txt, tak doufám, že to budou konečně a trvale respektovat.
P.S. Zdatně jim sekunduje SEZNAM , ti prý už taky umí shazovat celé servery a nijak je to netrápí. Občas přemýšlím, kde je hranice mezi indexováním webu a pokusem o DDOS....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Bylo tak důležitý, že by se mělo hledat v záloze ? Jinak kam zmizelo, to nevím...
ale né, nebylo to důležitý.
jen mi to je divný, že se může jen tak stratit celý vlákno víc než rok staré . . .
uživatel "milavka" se přesunul do jiného vlákna, ale nikdo z adminů se mu taky neozval, aby alespoň vysvětlil "proč"
Mám problém jen já nebo je to obecně?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
-
zoufaly_mask
nevím komu napsat. Psal jsem na admin@ebastlirna.cz ale nepřišla reakce, tak píši sem:
po přihlášení na stránkách ebastlirna.cz se nemohu vůbec pohybovat po fóru - nezobrazí se témata ani příspěvky ( zkoušel jsem to na několika PC a na tabletu ). Nemohu přispívat. Pokud se nepřihlásím tak vše funguje OK (ale to zase nemůžu odpovídat do fóra) .
Nedávno jsem si změnil emailovou adresu a následně reaktivoval, Nemůže to nějak souviset?
Můj nick je mask.
Díky za pomoc.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- serviceman