Kde sehnat tiskárnu?
Moderátor: Moderátoři
-
David2
Kde sehnat tiskárnu?
Nutně sháním nějakou tiskárnu, stačí aby se na ní dal vytisknout čitelně dokument. Měl jsem HP ale odešla. Může být jakákoli, i jehličková. Nutně ji potřebuji do školy.
Díky moc
Nemá to ale síťovou šňůru (normální "počítačová"), a vzhledem k tomu, že se to válelo léta na půdě je suchá páska (přes kopírák to ale půjde).
Je tady ještě jeden problém- vzadu je celkem 12 miniaturních páčkovejch přepínačů- chtělo by to vědět, jak je nastavit (možná se to dá splašit na netu).
Měl jsem na to kdysi napíchlou Amigu a až na rychlost, kravál a kvalitu tisku jsem si nemoh stěžovat
Jedinou výhodou je tisk skoro zadarmo.
P.S.: zapichoje se do paralelního portu (LPT) a budeš muset sehnat ovladač.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem teď mě napadlo - zkus http://www.pcnet.cz/ , najdi tam mail a zeptej se jich, jestli nemají "ve sklepě" nějakou vyřazenou funkční. Můžeš se odvolat na Zdenka z Babic . Udělal bych to sám, ale určitě na to zapomenu a navíc oni jsou z Brna.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
David2
No, máš-li trpělivost, tak můžeš navolit 4096 kombinací.
Co se tejče toho ovladače- možná bude na aspoň podobnou tiskárnu už přímo v OS.
To v Brně nejsou žádný bazáče? Takovejch vykopávek tam musí bejt mrtě.
Měl bys to jednodušší.
— Winston Churchill
-
David2
- Přílohy
-
[Přípona bmp byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
-
[Přípona bmp byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
http://www.uktsupport.co.uk/epson/impact/lx400.htm
Not FoundSilver píše:Nevím, jestli ti to pomůže. Nemám LX, toto je nastavení přepínačů FX-850/1050. Snad jen pro orientaci. I když .... ?
The requested URL /modules/Forums/files/fx850-1050-02_721.bmp was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
— Winston Churchill
metalgod píše:Not FoundSilver píše:Nevím, jestli ti to pomůže. Nemám LX, toto je nastavení přepínačů FX-850/1050. Snad jen pro orientaci. I když .... ?
The requested URL /modules/Forums/files/fx850-1050-02_721.bmp was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Tak snad už to bude v pořádku. Někam to zmizelo. Ale hned po vložení jsem to kontroloval! Podle toho Googlu to nesedí, jsou přece jen rozdíly FX a LX. Dík za upozornění.