Tak jsem tv reklamoval ale marně ze servisu mi přišlo vyjádření že voyo fungovat nebude a v datartu mi řekli že peníze vrátit nemůžou ani nijak jinak nemůžou pomoci myslím že od HYUNDAI si už nikdy nic nekoupím a ani v datartu.
Jak to tak čtu, tak budeš mít problém u každé TV. Měl sis nechat poradit před nákupem. Já osobně bych chtěl v tom Datartu ukázat všechny funkce a přesně k tomu podělanému Voyo určitě jak to funguje, jinak že o TV nemám zájem. Peníze mám já a oni potřebují prodávat, tak ať skáčou. Pokud jsi jim už peníze dal, tak jsi pro ně zajímavej asi jako nálepka na skle u vchodu. Příště ze sebe dělej 🤐 při nákupu a nebude to až doma. Já to taky tak dělám a to, že prodavač je na úrovni 6. obecné, si nechávám pro sebe - účel je získat informace a vyzkoušet je na místě. Samozřejmě, že si svůj výběr připravím doma z internetu, ale v obchodě to musíš vidět a pak se rozhodnout.
Jenže TV v prodejně neměly šlo jen objednat a další věc že by ani něšla v prodejně vyzkoušet protože nemá vestavěné wifi musel bych mít svoje protože v prodejně nemají internat kabelem ale jen wifi.spíše bych chtěl tet pozjištovat jestli není nějaký software které není na tv ale na tv by bežel a hlavně by obsahoval to voyo díky.
Tak jsi to neměl kupovat, jinde to měli, ale asi to bylo daleko, že ? To je ale fuk, záleží jen na tom jak ses k tomu postavil tenkrát. A nepleť si TV s PC.
je fakt že se v tom moc neviznám ale myslel jsem si jestli by se nedala nahrát nová aplikace tak jako na telefon a nebo aktualizace které se dělají na TV.