pájecí pero s osávačkou

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
SMITH

#16 Příspěvek od SMITH »

Tiež mám s DENON SC7000 dobré skúsenosti , ale ja tam podmienka rôzných hrotov a čistenia , lebo jej nerobí dobre "bordel" (prach a špina z dosky )
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
KUBO

#17 Příspěvek od KUBO »

Ja doma používam ZD-915 a som spokojný. Hroty nevydržia dlho, hlavne pri odsávaní bezolova kde sa používa vyššia teplota, ale mám v zásobe z každej veľkosti po 5ks. Filtre si vyrábam s univerzálneho filtra určeného pre vysávače.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
bertik

#18 Příspěvek od bertik »

Zdravím,taky jsem si koupil ZD915. Mám teprve ode dneška,pak napíšu jak jsem spokojenej.
roverider

#19 Příspěvek od roverider »

Hydrawerk píše:Zkus koupit tuhle. Mají k ní i výměnné těleso a hrot. http://www.gme.cz/odsavacka-s-vyhrivany ... b-p730-087
Někdy snad roku 2002 jsem ji nebo podobnou viděl u někoho v elektronickém kroužku a nejspíš mu vyhovovala...

přesně tuhle jsem si koupil nedávno na ebayi za cca 160kč
http://www.ebay.com/itm/331089723108?ss ... 1497.l2649

Odsává dobře, nahřívání déle trvá, ten černý plast při delším provozu jedovatě smrdí a je to dost bláto. odsávací válec s pístkem sice těsní, ale velmi blbě se z těla vyndavá kvůli čištění ale to není příliš třeba. Jinak se s ní pracuje docela dobře, s odsáváním na jednostranném plošném spoji jsem neměl problém ani u silnějších průřezů vodiče na větších rozlitých plochách.
Jsem zvědavej na životnost.

Dle mého názoru cena 160 kč odpovídá kvalitě, avšak s cenou 590 kč si jí GME může stčit do (_._)
ohryzek36

#20 Příspěvek od ohryzek36 »

590Kč? :D

Já mám to samou z Hadexu za 135Kč - bral jsem ji navíc, když jsem sháňel multimetr (něco bylo v akci). Náhradní hroty má pro změnu Lhotský. Při prvním nahřátí sice trochu smrděla, ale jinak OK - zkoušel jsem ji i na oboustranné DPS s bezolovem a sice to chce trochu cviku, ale jde to :) .
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“