Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
No já jsem jít chtěl, ale neměl jsem lupen. Tak jsem ho chtěl koupit až na místě za 990Kč. Někde ale říkali, že to je stejně vyprodaný.. Chtěl jsem tam jít alespoň zkusit štěstí, ale nakonec jsem se na to vykašlal, protože mně nejel žádný spoj. Docela mně to mrzí,ale co už - tak pustím si je z pásku.
Dědci to rozjeli pěkně (divím se, že ještě něco slyší:-) V první půlce "nové" skladby, které ani neznám, ani většina publika asi. V druhé staré dobré pecky. Nedali jen "dítě". Podle mého názoru přeřvané, slyšel jsem tam prostě nějaké interference... Basa nebyla taková pěkně kulatá, ale jakoby přes booster. Ani nějaký prostorový efekt nebyl moc znát.. Gillan je už trochu vyřvaný. Nejlepší exot je stejně Glover. Don Airley zahrál dobře Vltavu...Jinak mám radši studiovky, takže každý tón navíc mne s...l. Ale chtěl jsem je vidět.. Necpou to oni naráz do nějakého digitálního krámu pár kW? Jo, to na PF 94 bušilo asi pět centrál cca 40? kW, tam byli ještě klasické zesilovače. Jinak ale dobrý, to jo..Až na odjezd.
Měli tam ale letáčky na Jethro Tull v letním kině, tak jsem včera dva lístky koupil. Budou hned pryč, pár set míst pouze. To bude komornější..