Kde sehnat tiskárnu?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
David2

#16 Příspěvek od David2 »

metalgod> s těma čudlikama jsem to beztak nepochopil, jejich poloha záleží na tom ve které sou zemi? 8O
Já bych ji i bral, koukám na poštu a poštovný by nemělo být víc jak 50kč, ale mám strach že by to rozflákali.. na české poště jsou všeho schopní
Tomhais

#17 Příspěvek od Tomhais »

Nebo zkus zajít na nějakej sbernej dvůr,strč správcovi do ruky pivo,on tě rád nechá vybrat :-) válí se tam toho plno
davidcada

#18 Příspěvek od davidcada »

Z toho už mám strach, minule po mě lítaly různý věci jak mě s kamošem uviděli, malem sem dostal fenem :lol:
David2

#19 Příspěvek od David2 »

sry sem se napsal jako jiný uživatel :oops: David2 = davidcada
Tomhais

#20 Příspěvek od Tomhais »

tak zkusit jiný sběrný dvůr,popřípadě v hodně velké nouzi tam jít na návštěvu v pozdní večerní hodinu sám :D :D :D
rnbw

#21 Příspěvek od rnbw »

David2 píše:metalgod> s těma čudlikama jsem to beztak nepochopil, jejich poloha záleží na tom ve které sou zemi? 8O

To je na nastavenie character set, cize znakovej sady pre tlac v textovom mode (windows aj tak tlaci vsetko v grafickom mode, takze tam je to jedno).
Jednu tuto tlaciaren som dostal a ta mala EPROMku s ceskymi a slovenskymi znakmi (zjavne upravene na tlac z nejakeho SW pre DOS). Vyrobena bola v 1989, funkcna ale cela zasvinena. Vycistil som ju, ze vyzerala ako nova a potom dal kamosovi, kedze mam dve lepsie.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“