gmail.com
Moderátor: Moderátoři
gmail.com
http:// secureslovakadmin.weebly. com/
- Jiri_REZEK
- Kontaktovat uživatele:
vše specielně z Gmailu !
Oni tam na to mají nějakej specielní generátor náhodných Nicků ,
které nemá člověk šanci za svůj život vymyslet,kdyby to dávalo alespon smysl ! Žádosti o Registraci různé příspěvky. Kdo to má stále odmazávat !
Ještě že mám Servr a Comp pod Linuxem !
Aká forma masochizmu vedie človeka tomu, aby si zakladal schránku na gmail, keď je všeobecne známe, že krajina neobmedzených klamstiev sleduje každého a všetko, naviac spam je tam národným športom a nie je nijako postihovaný?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Standa99 píše:Tebe to asi mine, ale kdybys sis někdy pořídil něco se systémem android, tak pochopíš.
Google účet jsem založil jen kvůli možnosti nakupování aplikací na telefon. Ten jejich email byl k tomu, ostatně jako všechno ostatní, mají to skvěle provázaný. Docela dlouho mi trvalo, než jsem prolezl všechny ty jejich hovadiny a všechno všude deaktivoval. Žádnou jejich aplikaci nepoužívám a nikdy se nikam nepřihlašuju, kromě semtam do obchodu. Zatím ani jeden SPAM, ale gmail si nechávám jen přeposílat. Vlastně do něj dosud nepřišlo vůbec nic, ani od Googlu.
Sice nejsem paranoidní ale i kdyby mi někdo prohlížel emailovou schránku, tak je mu to vzhledem k obsahové povaze mých mailů zcela k ničemu.
A stejně, kdo mi zaručí že by se to stejné nestalo v jiné mailové schránce.
Jediné co mě se_e je google "flus", cpe se to naprosto všude, hlavně na picasu. Když chci na Picasu automaticky mě to přesměruje na google + a musím kliknout na odkaz aby mě to přesměrovalo tam kam jsem puvodně chtěl. Kdo vymyslel to vadné chaotické uspořádání g+ netuším