gmail.com

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kevin_mitnick

#16 Příspěvek od kevin_mitnick »

Mne zadny spam pres gmail nechodi. Prosim vas, co delam spatne ?? :wink:
Standa99

#17 Příspěvek od Standa99 »

to helios:
Celé dva roky tě odposlouchávají http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2396 ... -od-google .
helios

#18 Příspěvek od helios »

Vôbec o tom nepochybujem, ale moc radosti z toho mať nebudú. :P
Pevné linky a mobily odpočúvajú a archivujú už najmenej desať rokov, o tom dnes už nikto nehovorí. Takisto to je s internetom, emaily nevynímajúc. Takže kto nechce byť odpočúvaný, musí sa dorozumievať dymovými signálmi, použiť cvernofón alebo dlhú hadicu, tie sa horšie odpočúvajú.

To vnucovanie gmailu Androidom mi pripadá, ako keby ťa niekto nútil po kúpe auta značky Ford, aby si tankoval len americký benzín, lebo ten je doporučený výrobcom... :roll:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Standa99

#19 Příspěvek od Standa99 »

to helios:
Čekal jsem, že takhle měký nebudeš, to že máš telefon připojený k 3G/WiFi je pro mě překvapení.
helios

#20 Příspěvek od helios »

Asi ťa sklamem, ale dáta telefónu dovolím len vtedy, keď ich potrebujem, inak sú vypnuté. Mobil je u mňa sluha, nie pán. Sociálne siete a email v mobile nepoužívam vôbec, nemám potrebu byť nonstop online. To už prenechám mladším a dôležitejším. Zatiaľ žijem v pohode. :D
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
rimi

#21 Příspěvek od rimi »

bastliar píše:A to bol gmail v prvopočiatkoch len na pozvanie niekoho, kto tam už mal účet :D

Mi to prijde jako prima studie zdarma kdo ke komu patri
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“