Equa Bank spamuje
Moderátor: Moderátoři
Sice v tom spamu existuje možnost "odhlášení", to u mne skonší chybovým hlášením. S velkou radostí jsem tu to skutečnost oznámil odesílateli (žádná reakce) i klientskému centru Equa banky, kde mi doporučili pořídit si jiný prohlížeč (??), ale přesto údajně provedli mé odhlášení. Uplynulo pár týdnů a je tu od nich další spam.
Prosím všechny, kdo jsou takto obtěžováni ze strany tuzemských subjektů, pište na vedení podobných firem, klientská centra a podobně, a stěžujte si ! Snad jim dojde, že zadávat si reklamu u spammerů je pitomost.
Spousta lidí si tenhle souhlas vůbec ani neuvědomuje, nebo o něm neví, protože NEČTOU poskytovatelovy obchodní podmínky, za kterejch je bezplatnej mail k dispozici - jen to odkliknou. Ale stěžujou si pak rádi - i když můžou leda tak na sebe...
A pokud kamarád zaklepal bačkorama a nikdo to provozovateli serveru neoznámil - a na mail se aspoň jednou za půl roku někdo přihlásí, podle obecně platnejch podmínek mailová schránka běží dál.
Pak stačí, aby Í-KVÁ banka přišla, zaplatila provozovateli jistej obolus a VŠEM majitelům mail-boxu na tomhle serveru přijde stejnej spam, kterej ale spamem není - protože si každej, i když vynuceně, jeho zasílání odsouhlasil...
A bohužel, ani nejde na něj nastavit integrovaný antispamový filtry, jak jsem se několikrát pokoušek učunit na mnoha takovejch serverech - všecko možný akceptujou, ale slova "obchodní nabídka", "obchodní sdělení" a podobný spojení ty filtry nevezmou...
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě