hladam sikovneho cloveka- ucast na zaujimavom projekte
Moderátor: Moderátoři
hladam sikovneho cloveka- ucast na zaujimavom projekte
mam rozbehnuty velmi zaujimavy projekt - ide o vyrobu specialnych dizajnovych svietidiel. Projekt je vo faze ked existuje niekolko prototypov a vsetko vyzera nadejne. Uz su dohdonuti aj prvi velkoodberatelia.
Momentalne hladam cloveka, ktory ma skusenosti s navrhom plosnych spojov. Potrebujeme navrhnut napriklad riesenie bezdratoveho ovladania cez wifi modul, a tiez dalsie. Vyhodou by boli aj skusenosti s programovanim.
Prve prototypy pouzivali arduino, ale to je samozrejme na realnu produkciu nevhodne rozmermi aj cenou.
Ponukam moznost zucastnit sa na zaujimavom a nadejnom projekte a samozrejme plat / odmenu za projekt. Podla toho ako si sadneme aj moznost stat sa sucastou timu.
Viac informacii o projekte, ako aj moznej spolupraci poslem na vyziadanie. Prosim - kto mate zaujem, ozvite sa, poslite mi aj informacie o vasich skusenostiach v danej oblasti, preferujem ludi so skusenostami a s realnymi referenciami.
Pisem sem, pretoze v minulosti som tu vzdy nasiel niekoho, kto mi ochotne poradil/pomohol a preto verim, ze su tu sikovni ludia, ktori mozu mat o nejaky novy projekt a skusenosti zaujem. Ak ta to zaujalo - ozvi sa!
Jano
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]