FUNAI 2000T MK5

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Návštěvník

#16 Příspěvek od Návštěvník »

ivosek262 píše:nehadajte sa!!! no rad bych to vyfotil ale asi by nebylo nic vydet protoze kdyz nabehne ta jen slabe de vydet obraz a u prostred jsou 2 pruhy bile a za vn trafem neni zadne napeti uz bylo menene aj horizontal tran. aj vertikal

Měnil jsi budicí trafo horizontálu ????? Ivan
miroja

#17 Příspěvek od miroja »

Anonym píše:Měnil jsi budicí trafo horizontálu ????? Ivan

Ono sa to da pochopit aj tak, ze menil VN trafo, horizontalny tranzistor a vertikal - preco nie napriklad aj integrac.
Skus sa na to (a mozno nielen na tento prispevok) pozerat pozitivne a nie negativne a sarkasticky.
Návštěvník

#18 Příspěvek od Návštěvník »

miroja píše:
Anonym píše:Měnil jsi budicí trafo horizontálu ????? Ivan

Ono sa to da pochopit aj tak, ze menil VN trafo, horizontalny tranzistor a vertikal - preco nie napriklad aj integrac.
Skus sa na to (a mozno nielen na tento prispevok) pozerat pozitivne a nie negativne a sarkasticky.

Budicí trafo horizontálu není vn trafem . Ať na to koukám negativně , pozitivně , či sarkasticky zdá se mi má otázka naprosto jasná . Furt tady doblba omýláte , že měnil vn trafo a já se počtvrté ptám , měnil jsi budicí trafo horizontálu ? Už to chápeš na co se ptám Ty odborníku ! Co je na mé otázce nejasného . Ivan
miroja

#19 Příspěvek od miroja »

Mozno Ty si dobry odbornik, no nechcel by som Ta ani za kolegu ani za podriadeneho ani aby si mi robil sefa...
HOWGH !
Návštěvník

#20 Příspěvek od Návštěvník »

miroja píše:Mozno Ty si dobry odbornik, no nechcel by som Ta ani za kolegu ani za podriadeneho ani aby si mi robil sefa...
HOWGH !

Věř mi že moji podřízení tyto"drobné" rozdíly mezi budicím a vn trafem chápou zcela bez problémů . Zdravím Ivan
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“