Export z Javy
Moderátor: Moderátoři
Export z Javy
- Přílohy
-
export z javy.JPG- (158.33 KiB) Staženo 94 x
- Přílohy
-
java soubory.GIF- (59.25 KiB) Staženo 67 x
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
C:\Users\Milan\AppData\LocalLow\Sun\Java\Deployment\cacheTam je ještě dost podsložek, ale tady by měly být uložený ty java aplikace, zkus prohledat toto umístění a hledat *.jnlp, anebo možná i ten *.jar. Mělo by to tam někde být.
Anebo by možná mohlo fungovat, kdyby sis na disk uložil celou tu stránku i s apletem jako html.
V popisu mě mate též věta :
Version 1.6b, posted 1/31/14: delete key to delete, double-click to edit, import/export to/from files when run locally
tj.nějak by to asi mělo jít exp/imp a běžet lokálně,bohužel jsem nepřišel na to,jak ten autorův popis realizovat - nefunguje to.
Zvolíš Export, zobrazí se okno s něčím co vypadá jako NET list. Celý text dáš do clipboardu (Ctrl+C) a pak překopíruješ do textového souboru např. pomocí notepadu. Při příštím otevření stránky a Java Appletu zvolíš menu import, nakopíruješ opět přes clipboard dříve uložený text a zmáčneš tlačítko Import.
Případně pomocí Export Link uložíš přímo NET list jako součást url adresy, kterou při dalším spuštění jenom zobrazíš v prohlížeči.
se to již povedlo,dokonce i dát zpátky importem,ale běží to příšerně pomalu,asi tak 10x oproti přímému online připojení.No nic,budu zkoušet ještě chvíli,třeba to rozchodím.
Ještě dotaz na Honzu k tomu archivu - znamená to,že když jej stáhnu,rozbalím a uložím,mohu ten aplet spustit i bez připojení na stránku autora ?
Druhá možnost je "export link", po kliku na tento link se spustí on-line simulátor s naimportovaným schématem (vhodné třeba pro zasílání emailem, pokud má druhá strana funkční javu)
Jedna věc mně dost vadí,a sice ať nastavím v editu stř.zdroje jakoukoliv vyšší frekvenci než 25kHz,nastaví se automaticky frekvence na 25 kHz.
Považoval bych to za nějakou vnitřní hranici simulace třeba s ohledem na rychlost zpracování,ale když si pustím obvody s vedeními,jde to simulovat až na GHz .Neporadí někdo prosím,kde je zakopaný pes ?