Elektrotanya - zrušená registrace

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Charos

Elektrotanya - zrušená registrace

#1 Příspěvek od Charos »

Zdravím,
možná má někdo stejný problém:
byl jsem dlouho (2-3 roky) registrován na Táně, ale nyní již píší registrace zrušena, nová pouze na pozvání - máte někdo zkušenost /tip, jak ji získat, pokud lze?
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

Sťahovať môžeš aj bez registrácie, ale iba 2 súbory denne.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
vasilceral

#3 Příspěvek od vasilceral »

Dnes bez problému staženo, ale novější typ tak jsem ho smazal. Letitý nebyl ke stažení. Ale jen dva za den.
hafca

#4 Příspěvek od hafca »

Mě se sice neobjevilo, že bych měl zrušenou registraci, ale nedostanu sem tam taky. Stránka se tváří jako kdybych tam nikdy nebyl registrovaný.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Miradim

#5 Příspěvek od Miradim »

Já se přihlásím bez problému. Ono to chce být taky trošku aktívní a občas tam dát něco na upload a ne jenom stahovat. Asi to tam trošku pročistili a když nedáš tak nic nedostaneš. No snad nezruší i tu možnost stáhnout dva soubory za den bez registrace .
hafca

#6 Příspěvek od hafca »

U mě to bylo spíš asi tím, že jsem tam moc nechodil. Po registraci jsem si stáhnul 5 věcí v průběhu roku a pak jsem tam snad rok nebyl.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Michal22

#7 Příspěvek od Michal22 »

Mě nedávno došel email ve smyslu že nejsem na elektrotanyi aktivní a že jsem se dlouho nepřihlásil. Tak jsem tam vlítnul, stáhnul nějaké soubory a tváří se to že je vše OK. Takže si asi hlídají logování uživatelů a v případě že není aktivní, mažou.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“