Habesan píše:Chápu správně, že potřebuješ, aby ti někdo nabídl vydatný zdroj Palladia ?
(nemám)
nechápeš, já paladium nepoužívám, pokud bys ho sháněl na výrobu prokovených desek tak ebay
http://www.ebay.com/itm/Pd-Pure-99-9-Pa ... 417d6c9af7
Je mi jasné kam míříš. Žádné návody k tomu zveřejňovat nebudu. Pokaždé když sem zveřejnil na svých stránkách (které jsem musel zrušit) nějaký návod, nebo postup tak se to díky závistivé české povaze obrátilo proti mě. Chodily mi i maily s nadávkama že mám to a támhleto blbě a proto to tomu a támhletomu nefunguje. Nebo si to prostě někdo přivlastnil a vydával za svou práci. Už i tak mi přišlo několik docela nepěkných mailů ohledně toho že sem nenapsal návod. Dost zvažuju že tady tu nabídku nadobro ukončím. Abych dělal za tuhle směšnou cenu a ještě se do mě někdo navážel, na to se mužu vys...
Když zveřejním kompletní postupy tak to dopadne jednoduše - najde se nějaký vykutálený čech co si na tom bez jakéhokoli přičinění o výzkum založí kšeft a zvedne si cenu na trojnásobek. O tohle nemám zájem.
Michal22 jednostranky ano, ale za týden můžu vyrobit jen 2-3 desky (prokovené nebo obyčejné) víc časově nezvládám, mám jiné aktivity