Tesla LCE 3366, zvýší-li se jas, prskání a vodorovné čárky
Moderátor: Moderátoři
Tesla LCE 3366, zvýší-li se jas, prskání a vodorovné čárky
Předělal jsem jiné neznámé trafo, úpravou přes odbočku a přídavný autotrafo, jsem z něj dostal co mělo snad dávat to původní trafo. Schema ck3355 je tak mizerný, že některé hodnoty jsem musel odhadovat. VN nemám možnost změřit. Ale výsledek. Obraz barevně v pořádku, je do šířky roztaženější, pěkně se dal zaostřit, ale když začínám potenciometrem na VN trafu zvedat jas, tak se začne postupně ozývat prskání a v místech, která mají být bílá , tak tam se objevují vodorovné čárky, obraz se při prsknutí vždy malinko zmenší.
Já TV nedělám, ale mě to nedá spát. Poradí mi někdo?
Před několika lety jsem si pro svou potřebu udělal program v excelu na výpočet traf nf i vf. Mohu dát k odzkoušení a pokud se bude líbit i dispozici.
Kteréžto se ovšem samovolně zvyšuje vysycháním elytů v primáru.
Myslel jsem, že tyhle labutě už nikdo budit nebude, vláken, kde je vše popsáno, zde máme dost.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Odkud jsi, simako?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
z ní stejně nikdy nebude žádná vzácnost jako je třeba tesla 4001A,lotos,azurit,mánes,atd...
dopřej ji pokoj v SD
ale když by jsi přesto trval na oživení této s prominutím vraždy tak do tvého modelu bych někde vyhrabal funkční vn trafo
Ale tahle má obraz jako nová a v garáži-dílně bohatě stačí. Má úhlopříčku 54cm. Tohle je typ, ke kterému se snad nic nedá sehnat ani dokumentace.
A pak mě těší, že když vezmu jakékoliv Vn trafo (musí trochu hrát transformační poměr a vstupní napětí , ono je to hodně podobné u všech, jak jsem si prohlédl katalogy. ) No a zbytek se pomocí autotrafa dá velmi snadno udělat. Musí však být v pořádku cívka VN a izolace kolem ní. Tam bývá ten problém.Těší mě, že to pak krásně chodí. Já si hraji, ale 60ka už je pryč. Ještě něco. Nezdá se mi to? LCD monitory v zaměstnání. Koupeny 2 najednou, každý jiný typ cca před 5ti lety. Oba přestaly jít v jednom týdnu. Každý má za sebou jinou dobu provozu. Ve všech monitorech ve spínaném zdroji kondenzátory na 1/3 kapacity. Chybná série nebo to dělají schválně?
Ostatní vše perfekt.
Bedna-kryt má označení Tesla, ale to asi bude jediné co z Tesly má.
Vnitřek šasi bude asi Samsung. Podle fota šasi odpovídá ck 3366, shema asi taky avšak je použito jiné osazeni tranzistorů atd.(velmi špatně čitelné)
Nedělejte si hlavu, nezáleží na tom. Přizpůsobím jiný, navinout cca 100 závitů není takový problém.
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele: