Vyroba obojstrannych DPS nazehlovanim (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
- ace_ventura
Jakmile je nedostatečné pokrytí na velkých plochách, bude to i na slabších spojích.
Tisk jsem zkusil na jen málo jetý Minoltě Magicolor 2500. První problém nastal, když jsem chtěl v nastavení tiskárny osolit sytost. Ve všech volbách jsem nastavil sytost 100%. Na kancelářskej papír jsem vůbec nepoznal změnu sytosti z původních 50%. A žádná změna nebyla ani při sytosti 0%. Nějak to nereaguje...
Tak jsem zkusil vytisknout desku na SEPA papír. Poprvé to prošlo, jenže papír se hódně zkrabatil. Když jsem tiskl další, tak 🤐 v tiskárně. Poprvé, za tu dobu co ji mám. Prostě ten papír se za pecí pokroutí tak, že se až zatrhne o vodítka. No a pak je z toho harmonika, která se z komplikovaný dráhy colorky blbě dobejvá. Další tisk prošel a pak zase 🤐. Abych to nenatahoval, papírů jsem vyplácal 7 a mám 4 snad dobrý předlohy pro žehlení.
Jestli náhodou barevnej laser není teplejší pec než černobílej. Zítra zkusím dát novej válec a toner do černobílý PagePro1250 a zkusím tisk.
Teda, jestli to nepůjde nažehlit, tak mě z toho klepne. Ještě že mám na cestě HP-čkový fólie na tisk filmů pro fotocestu.
Jirka
Mezi tím dorazily průhledný HP fólie do laserky na fotocestu. Hned jsem zkusil něco vytisknout a pokud se dají dva tisky na sebe, je to proti slunci totálně černý. Doufám, že když nepůjde to přežehlování, tak se aspoň fotocestou prostřílím...
Jirka
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=59423