LG slim
Moderátor: Moderátoři
LG slim
měl bych prosbu má mtv Lg 21FS2RLX slim a potřeboval bych trošku srovnat obraz, protože když je vysílán obraz širokoúhle, je vidět, že je na obrazovce kosoúhle, jako se to stává u monitorů. V návodu píšou , že některý verze to přímo umí takhle srovnat, maji to v menu, moje však ne. Potřeboval bych se buď dostat do servisního menu nebo jinýho na srovnání obrazu. Nedávno jsem ji přinesl po 30 dnech z opravy, kdy vyhořel zdroj a řikal jsem jim ať to srovnaj, no samozřejmě, že se nato vykašlali, ale při přebýrání mě ujišťovali jak je to vyladěný, tak už se mi to tam nechce opět dávat. Bude někdo vědět.
Děkuji.
otazocka
tak si pametam ze ked potocis vychylovackami v telke tak sa obraz otaca
Rozumný opravář se tak nesnaží nastavit n ě c o,co nedokázal ani výrobce obrazovky !!
Při natáčení VC může dojít k poškození obrazovky - kobra efekt !Po nastavení vodorovného obrazu pak může dojít ke zhoršení čistoty obrazu - barevné skvrny na plochách,viditelné i v bílé barvě,rozjetí konvergencí - barevné kontrury...takže výsledek povede ke zhoršení kvality vlastního obrazu............
Freedy píše:Obraz je jakoby otočen okolo středu , takže třeba v hornim levym rohu je mezera 3 cm a vpravy je 4 cm od horní hrany a dole opačně a je ještě prohnutej jakoby dovnitř, tudíž když dole třeba běží titulky vypadáto jakoby běželi po kružnici.
To se stává, protože dopravci jsou idi..ti.
Jak čtu tak ne každý ví co s tím.
- wendys
- Kontaktovat uživatele: