Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Kastracia je idealna, vobec si potom neznackuju, mame doma macku aj kocura a obaja su kastrovani, pomaha to nielen samcom, ale aj samiciam, kedze sa potom neharaju a je svaty pokoj aj od cudzich maciek...plus radsej dam par stoviek za sterilizaciu, ako by som si mal predstavit niekoho topit male maciatka, sila, ze niekto nieco take dokaze...a macky nie su take potulne ako psy, vzdy zostavaju na svojom uzemi...aspon sa sterilne nemozu dalej nekontrolovane mnozit...
Myslim že radši budu čmuchat smradlavý kocouří chcanky od 10ti kocourů než aby mi vlez na dvůr jeden "navoněnej"člověk Používám Urostop od Stachemy.Funguje dobře ale bohužel to příšerně smrdí na rukou.Pravidelně jsem měl zechcaný tabulky u oken.Nyní už ne.
z vlastní zkušenosti mohu říct, že kočky jsou nesmírně mstivé a když jim vyprášíte kožich, nebo je jinak fyzicky omezíte tak garantuju, že se pomstí . A mstí se značkováním, vlastní zkušenost. Označkovala mě tašku a oblečení, zjistil jsem to až v MHD nezapomenutelný zážitek.